Een Nordmann met sneeuw: hoe installeren en lang behouden?

Categories : Onze tips

Ze zijn meer en meer ‘in’ en concurreren met de klassieke kerstbomen: gepersonaliseerde natuurlijke bomen; de Nordmann-kerstboom met artificiële witte of gekleurde sneeuw. U ziet ze in winkels, straten en markten. In dit artikel vindt u een aantal decoratietips voor het behoud van uw gevlokte Nordmann.

VERSCHILLENDE SOORTEN SNEEUW VOOR UW KERSTBOOMSapin de Noël floqué

Het is essentieel om het vlokken van uw natuurlijke Nordmann-kerstboom te laten uitvoeren door een professioneel iemand. Het is ondenkbaar om het zelf thuis te doen. Inderdaad, het proces is technisch en ingewikkeld. Het gebruikt verschillende wateroplosbare lijmen en katoenvezels die door kruisstromen op uw boom worden gespoten. Er zijn drie mogelijkheden: standaard kleuring; ‘ignifuge’ kleuring of waterafstotend (hydrofuge). U kunt een groot aantal kleuren kiezen voor uw kerstboom. In functie van het feit dat u de kerstboom binnen of buiten installeert, adviseren wij u een andere afwerking.

  • Standaard kleuring: deze wordt gebruikt voor kerstbomen binnen. Let op, u mag dan geen elektrische versieringen gebruiken.
  • Ignifuge kleuring: deze ondersteunt elektrische versiering en is geschikt voor binnenkerstbomen.
  • Waterafstotend: dit soort lijm versterkt de weerstand van de boom, het is ideaal als u wilt uw boom buiten laten.

Decoratie ideeën voor uw boom in wit of kleur

Allereerst moet u, zoals bij al uw kerstversieringen, een kleurthema, een "kleurcode" kiezen. Blijf in dezelfde tinten of meng in ieder geval niet te veel verschillende kleuren. Inderdaad, een kerstboom alleen al heeft veel cachet. Het heeft toch geen zin om het te vertroebelen. Met een kudde kerstboom raden decorateurs aan om met contrasten te spelen! Versier uw boom voor de rest als een klassieke kerstboom met kerstballen, glitter, glitter, figuurtjes en waarom zou je jezelf niet verwennen!

Tips om uw Nordmann kerstboom en zijn kleur te behouden

Het blokkeren - vooral waterafstotend vlokken - versterkt uw boom. Als je de boom na één gebruik in de originele verpakking bewaart, is hij waarschijnlijk nog in goede staat voor het volgend jaar. Natuurlijk moet u voor het behoud van uw boom eerst kiezen voor een natuurlijke kerstboom van kwaliteit, professioneel gekweekt, zonder gat en vers. Het is noodzakelijk dat uw boom wordt geleverd in een verpakking. Op die manier kan u het na gebruik opslaan.

Hoe herken je een kwaliteitsvolle kuddeboom?

Een gevlokte kerstboom moet, om van opmerkelijke kwaliteit te zijn, vooral zacht en soepel aanvoelen. De boom mag in geen geval afbrokkelen. Vervolgens moet de boom goed stabiel worden gehouden en een piramidale vorm hebben zodat het alle naalden goed vasthoudt en bedekt. Installeer uw sparrenboom op een solide en kwalitatief goede sparrenstandaard.

BESTEL ONLINE UW NORDMANN MET SNEEUW EN GENIET VAN EEN GOEDE LEVERING

Dankzij Sapins.be mag u zeker zijn van de kwaliteit van uw gevlokte kerstbomen. Inderdaad, wij werken alleen met professionelen die kwaliteitsvol werk leveren en uw noden met respect behandelen. Boomkwekers en decorateurs doen er alles voor om elke klant van sapins.be gelukkig te maken met een kerstboom van kwaliteit. Wil u uw kerstversiering ook online bestellen? Ons gekwalificeerd team staat tot uw dienst. U reserveert uw kerstboom en/ of uw versieringen wanneer u maar wilt, en kies de leveringsdatum. Vanaf 20 november voor natuurlijke kerstbomen, de Nordmann of de andere. Vanaf nu kan u al de versieringen of kunstmatige sparren bestellen. 

Share this content