Nordmann kerstbomen kopen 

Buitengewone piramide van briljant groen, de "Nordmann" boom verdient zijn titel in Engeland van "Rolls Royce" van de kerstboom.

Sapins.be biedt gesneden Nordmann-kerstbomen van 100 tot 300 cm met een waterhouder of kruis. De Nordmann-kerstboom wordt de “Rolls Royce van de spar” genoemd. De boom behoudt zijn naalden zeer lang, waardoor vele Belgen hun traditionele spar hebben vervangen door een Nordmann-kerstboom. Sinds 2007 kweken we Nordmann-sparren in België. Het is een stevige spar in pyramidevorm met prachtige groene en stevige naalden.

WAAROM VOOR EEN ECHTE GESNEDEN NORDMANN KIEZEN?

De Nordmann spar is een adel boom met een conische harmonische vorm die uw kerstversiering volledig tot zijn recht laat komen. Er zijn ook veel andere voordelen als u een boom bij Sapins.be bestelt.

  • Ultravers, onze kerstbomen worden niet gesneden vóór 20 november.
  • Donkergroene kleur, intens en glanzend, met glinsterende reflecties voor een ongelooflijk winters effect.
  • Zachte naalden die vrijwel niet afvallen. Het is de ideale boom om uw huis lang proper te houden.
  • Lang houdbaar. Wij raden u aan om uw kerstboom nooit te dicht bij een verwarmingsbron plaatsen, alhoewel dit voor een Nordmann-kerstboom een minder groot probleem is dan voor andere.
  • Weinig geur: De geur is zeer discreet. Ideaal voor winkelruimten.
  • Mooie kegelvorm en regelmatige takken. Het zijn mooie sparren die makkelijk zijn om te decoreren.
  • Duurzaam en robuust. U kunt uw Nordmann van 1 december tot begin januari houden. Zelfs droog lijkt hij op een levende boom.
  • Goed gevuld. Omdat de Nordmann traag groeit, is het een boom waarvan de takken zeer harmonieus zijn en goed gevuld.

DE NORDMANN-KERSTBOOM EN SAPINS.BE: EEN GROEIEND VAKMANSCHAP

De Nordmann was lang een door Denemarken gemonopoliseerde soort die bijzonder geschikt is voor deze soort. Maar sinds enkele jaren kweekt België ook deze edele kerstboom. Sapins.be heeft de ontwikkeling van deze cultuur bijzonder gestimuleerd. Daarom is onze productie voornamelijk Belgisch en wordt er al jaren samengewerkt met een betrouwbare producent. We leggen een onberispelijke kwaliteit op voor elk van de bomen die we bestellen.


Voor de anekdote: deze boom ontleent zijn naam aan de Finse botanicus die hem in de 19e eeuw in Georgië ontdekte: Alexander Von Nordmann.

ONTDEK MEER OVER ONZE DIENSTEN EN DECORATIE-SUGGESTIES

Sapins.be is specialist in de versiering, marketing en levering van kerstbomen en is beschikbaar om op uw vragen te antwoorden. Contacteer ons telefonisch of via het online contactformulier. We antwoorden zo snel mogelijk.


 

  

Offrir une carte cadeau

  
Haut de la page