Facebook Pixel

Dit jaar geen doorns meer in de kofferbak van de auto en geen rijen meer in overvolle winkels! Bestel uw natuurlijke of kunstkerstboom online en krijg gratis levering. Wilt u liever vooraf kopen? Kies de leveringsdatum van uw keuze. Onze bezorgers verwittigen u per sms op de dag van de levering en leveren uw boom bij u thuis of op kantoor.

Ontdek onze producten:

Kerstbomen met zorg uitgekozen

Elk jaar kiest Sapins.be, leider in de online verkoop van kerstbomen in België en Luxemburg, voor u de mooiste natuurlijke en kunstbomen en prachtige accessoires (kerstversiering, kerstballen en kerstboomverlichting).

Wij hechten veel belang aan de versheid van onze bomen. Sterker nog, onze prachtige natuurlijke bomen komen uit de Belgische Ardennen! Wij selecteren ze op hun regelmatige vorm en volle takken.

In het belang van duurzaamheid hebben wij onze krachten gebundeld met Reforest'Action, een ecologisch bedrijf. Om bij te dragen tot de herbebossing wordt voor elke bestelling van Nordmann Fir een boom geplant.

Onze accessoires, decoraties en kunstbomen worden door onze teams van decorateurs uitgekozen om u trendy producten van de beste kwaliteit tegen de beste prijs aan te bieden.

Onze bestsellers:

Heb je wat inspiratie nodig? Hier zijn de favoriete bomen van onze klanten: