Kerstversieringen en accessoires 

Omdat Kerstmis uniek is voor iedereen, biedt Sapins.be verschillende mogelijkheden voor het versieren van uw salon, bureau of showroom. Ontdek op deze pagina alles wat u nodig hebt om uw eindejaarsfeesten onvergetelijk te maken.

per pagina

UW KERSTVERSIERINGEN ONLINE KOPEN: DE JUISTE KEUZE 

Sapins.be wil vooral een praktische e-commerce. Daarmee kan u kiezen voor de dennenboom die u wenst, natuurlijk of kunstmatig, groen of gevlokt, in de gewenste maat. En dit alles direct vanaf uw computer. Het was dan ook vanzelfsprekend om met dit project nog verder te gaan door een breed gamma aan decoratieve accessoires aan te bieden voor uw boom, maar ook voor uw huis of bedrijfskantoren te decoreren. In één simpele aankoop op het net kan u al uw versieringen voor deze winter ontvangen.

ZORGVULDIG GEKOZEN KERSTVERSIERINGEN

Alle decoratieartikelen die door Sapins.be worden aangeboden zijn het resultaat van een echte selectieprocedure. Ons team gaat elk jaar naar de grote kerstmarkt van Frankfurt. Daar analyseren en vergelijken ze de goederen van talrijke leveranciers en partners om hun klanten fantastische producten aan te bieden. Er zijn decoratieve accessoires voor alle smaken en budgetten, van de meest klassieke artikels tot de meest gewilde. Voor echt uitzonderlijke artikels, bekijk dan zeker onze "Geschenken" pagina. U ontdekt daar versieringen die onze medewerkers bijzonder hebben geraakt door hun originaliteit.

DE DECORATIE-KITS VAN SAPINS.BE VERGEMAKKELIJKEN U HET LEVEN

Voor bedrijven en winkels die hun gebouw willen versieren met een mooie kerstboom of voor gezinnen die hun boom op een eenvoudige manier willen versieren, heeft Sapins.be twee oplossingen.

  • Decoratie kits. Ontdek de decoratieve kits gemaakt door onze teams. U hoeft enkel een thema en de grootte van uw versiering te kiezen. U ontvangt een doos met ballen en slingers, accessoires en versieringen. Het bevat alles wat u nodig hebt om uw boom met smaak te bedekken.
  • Decoratie van uw boom door Sapins.be. Als u geen tijd hebt om uw boom zelf te versieren, biedt onze site u de mogelijkheid om er een uit te kiezen, evenals een collectie van decoratieve elementen. Ons team komt dan bij u thuis om het te leveren, maar ook om het professioneel te decoreren.

MEER INFORMATIE OVER ONZE KERSTVERSIERINGEN?

Aarzel niet om contact op te nemen met de medewerkers van Sapins.be voor alle vragen met betrekking tot de e-commerce. We beantwoorden uw vragen met veel plezier. Zowel telefonisch als schriftelijk via de online formulier antwoorden wij zo snel mogelijk.

Haut de la page