Gratis levering in heel belgië & luxemburg

Onze tips

Kerstversiering: welke trends voor 2020 in België?

De lente staat nog niet voor de deur, maar de specialisten in feestelijke versieringen denken nu al aan de volgende eindejaarsfeesten. Het is dus nu al mogelijk om de kleuren en materialen te identificeren die de volgende winter in de mode zullen zijn voor uw huis. Wil u voorbereid zijn? Sapins.be, de online winkel voor kerstaccessoires en -decoratie, laat u de trends ontdekken die zich [...]
search Lees verder

Wanneer moet een bedrijf zijn kerstboom bestellen die het kantoor zal versieren? Sapins.be deelt zijn knowhow.

Veel bedrijven beslissen hun kantoor te versieren tijdens de kerstperiode. Wanneer is het tijd om de kerstboom en de kerstversiering te bestellen? Hoe het gebrek aan keuze en de rush om er één te vinden te vermijden?

Sapins.be, uw kerstboomspecialist geeft u raad.

search Lees verder

Kerstbomen en versieringen online voor geslaagde feesten

Voor uw eindejaarsfeesten biedt sapins.be een complete en kwalitatieve oplossing aan voor uw kerstversieringBestel heel simpel online de boom van uw dromen alsook de decoraties van uw smaak en essentiële accessoires voor Kerstmis. Sapins.be werkt samen met professionals om uw kerstbomen en decoraties overal in België en Luxemburg zo snel mogelijk te leverenEen decorateur kan de leveraars ook helpen. De leveringsdienst van Sapins.be is nauwgezet en van hoge kwaliteit. Sapins.be heeft al decennia lang veel ervaring op het gebied van de levering van kerstbomen. Epicéas, Nordmann, Nobilis, kunstmatig, ... de keuze is groot:

  1. Geen pijlen;
  2. Conisch; 
  3. Ultra-fris!

De kwaliteit is onbetwistbaar omdat we elke boom individueel voor u kiezen. Ons team biedt u een flexibele en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat. Afhankelijk van uw behoeften en criteria wordt uw boom geleverd tussen 08.00 en 22.00 uur. Bestel uw kerstboom en ontvang hem gratis thuis, met versieringen!

Gratis levering in heel belgië

Bereikbaar elke dag van 8:00 tot 19:00

Uw kerstversiering op maat volgens uw behoeftes

100% veilig betalen

Niet tevreden, geld terug