Flash sales

Sapins.be biedt u in samenwerking met Simply Better een gepersonaliseerd kerst- of eindejaarsevenement aan. Of het nu in Brussel, in de rest van het land of in het buitenland is, wij staan tot uw beschikking om de minste van uw ideeën te verwezenlijken. Wij bieden u een evenement op maat aan zodat u en uw medewerkers een onvergetelijke tijd ervaren.

Bedrijfsevenement voor Kerstmis
Corporate Event voor Kerstmis

ONZE EVENEMENTEN ZIJN GEDACHT VOOR U EN ZIJN MILIEUVRIENDELIJK.

Custom-made events

« Réalisation d’événements sur mesure »

Het is Simpel !

Bij Sapins.be zijn we ons ervan bewust dat elke klant zijn eigen behoeften, wensen en doelstellingen heeft: zijn eigen morfologie. Daarom streven we ernaar om evenementen op maat te creëren in lijn met uw merkidentiteit en de boodschap die u wil overbrengen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, beheren en produceren van evenementen, fungeert Simply Better als de kleermaker die stijl en elegantie aan uw merk zal geven. Een perfect ensemble dat tot in het kleinste detail moet worden gecreëerd en uitgevoerd: Simply Better.

Simply eco-friendly

Simply Better en sapins.be zetten zich in voor het creëren van evenementen op een ecologische manier. Het partnerschap met de Reforest-actie is een eerste stap in de richting van een duurzame aanpak die zich bewust is van de milieuproblemen die ook het dagelijks leven van haar klanten beïnvloeden. Deze doelstelling wordt weerspiegeld in de materialen die worden gebruikt om het meubilair, het energiebeheer, het respect voor het milieu en de recyclage van het evenement te creëren: Simply Better