Kunstmatige kerstbomen 

Kerstmis zonder kerstboom is ondenkbaar. Maar soms kost een natuurlijke boom veel tijd en energie. Een kunstboom is een goed alternatief voor de echte Nordmann-kerstboom.

Meer
per pagina

Kunstmatige kerstbomen

Er zijn nu verschillende kleuren, vormen en materialen voor kerstbomen. Wilt u een namaakboom of een echte kerstboom? Een kunstspar is nuttig in specifieke gevallen. Er zijn minder brandrisico’s, het veroorzaakt geen allergieën, de levensduur is vijf keer langer dan een echte spar, enzovoort.

Bent u het beu om elk jaar weer een boom weg te gooien? U verdraagt ​​de geur van de spar niet? Denkt u dat een kunstmatige boom veiliger zou is voor uw winkelruimte ? U kunt de traditie van de kerstboom zonder angst of risico’s verder zetten door te kiezen voor een kunstboom. Sapins.be verkoopt groene kunstkerstbomen van de hoogste kwaliteit. Van 120 tot 210 cm.

DE KUNSTMATIGE KERSTBOOM:

Kerstmis zonder kerstboom is ondenkbaar. Maar soms kost een natuurlijke boom veel tijd en energie. Een kunstboom is een goed alternatief voor de echte Nordmann-kerstboom.

Vereenvoudig de voorbereiding van Kerstmis en kies voor een kunstkerstboom! Hier zijn er voordelen:

  •     Herbruikbaar. De kunstboom is vijf jaar lang herbruikbaar. Het is een investering op lange termijn. Hij verliest zijn naalden niet en blijft intens groen.
  •     Beschikbaar wanneer u het wenst. Voor wie zijn decoratie al vanaf 1 december wil installeren, kunstkerstbomen zijn altijd beschikbaar.
  •     Praktisch. Het is gemakkelijk om hem op te ruimen.
  •     Sterk en stabiel. De kunstmatige kerstboom staat op zichzelf.
  •     Eenvoudig te versieren.
  •     Geen geur, geen allergenen.
  •     Gemakkelijk te onderhouden.
  •     Brandveilig. 

MEER WETEN OVER DE LEVERINGSDIENSTEN EN VERSIERINGEN VAN SAPINS.BE?

Sapins.be verkoopt sinds 1997 kerstversiering en kerstbomen. Wij staan klaar om u verder te helpen. Onze diensten zijn flexibel. Onze producten zijn van perfecte kwaliteit. Contacteer ons via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk u een antwoord geven. 

Aanbiedingen

Haut de la page