Sapins.be, opgericht in 2004, is ontstaan uit de wens om de levering van kerstbomen te vergemakkelijken en iedereen in staat te stellen een kerstboom te hebben voor het einde van het jaar.

Hierdoor heeft het zijn reputatie en zijn beroemde slogan "de bezorger die u een doorn in het oog ontneemt" kunnen opbouwen. In de begindagen van internet en online verkoopsites werd een groot deel van de bestellingen zelfs per telefoon en fax gedaan.

Vandaag is Sapins.be uitgegroeid tot het belangrijkste leveringsbedrijf van bomen in België en de complete kerstpartner. Het biedt bomen voor alle smaken, evenals een groot aantal kerstobjecten en -decoraties.

Dankzij haar ervaring heeft sapins.be ook een naam opgebouwd als professionele decorateur. Elk jaar heeft zij het genoegen mee te werken aan de decoratie van talrijke prestigieuze hotels, restaurants, kantoren en winkelcentra.

Opgroeien voor sapins.be is altijd synoniem geweest met zorg en respect voor het milieu. Om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen, werkt Sapins.be uitsluitend met Belgische bomen van pesticidevrije kwekerijen. Sapins.be heeft zijn krachten gebundeld met Reforest Action, dat herbebossingsprojecten in door ontbossing en ziekte getroffen gebieden vermenigvuldigt.

In 2022 opende Sapins.be onder de naam "Sapins" zijn leveringsplatform voor kerstbomen en -decoratie voor de Franse en Nederlandse markt voor de exclusieve levering van kunstbomen en kerstdecoratie.