Onze kunstkerstbomen 

Een kunstmatige kerstboom kopen bespaart u geld. Onze kerstbomen zijn net zo mooi als natuurlijke bomen en gaan dat nog jaren blijven!

Kerstbomen zijn er nu in allerlei kleuren, vormen en materialen. Kiest u dit jaar dus liever een kunstmatige of een natuurlijke boom? Beide oplossingen zijn voordelig, maar de kunstboom is bijzonder geschikt in bepaalde zeer specifieke gevallen. Het vermindert het risico op brand, veroorzaakt geen allergieën, is sterk, zijn levensduur is vijf keer zo lang als die van een natuurlijke boom, enz.

Bent u het beu om elk jaar een boom in de vuilnisbak te gooien? U kan de geur van de boom niet verdragen? Zou een kunstmatige boom voor uw commerciële ruimte veiliger zijn? Zonder nog meer angst of risico's te lopen, wordt de traditie van de dennenboom in stand gehouden dankzij de groene kunstboom. Sapins.be biedt groene kunstmatige dennenbomen aan van topkwaliteit. Van 120 tot 210 cm.

DE VOORDELEN VAN DE KUNSTMATIGE KERSTBOOM:

Kerstmis zonder kerstboom is ondenkbaar. Maar soms kost een natuurlijke boom veel tijd en energie. Een kunstboom is een goed alternatief voor de echte Nordmann-kerstboom.

Vereenvoudig de voorbereiding van Kerstmis en kies voor een kunstmatige boom! Hier zijn de vele voordelen:

  •     Herbruikbaar. De kunstboom is vijf jaar lang herbruikbaar. Het is een investering op lange termijn. Hij verliest zijn naalden niet en blijft intens groen.
  •     Beschikbaar wanneer u het wenst. Voor wie zijn decoratie al vanaf 1 december wil installeren, kunstkerstbomen zijn altijd beschikbaar.
  •     Praktisch. Het is gemakkelijk om hem op te ruimen.
  •     Sterk en stabiel. De kunstmatige kerstboom staat op zichzelf.
  •     Eenvoudig te versieren.
  •     Geen geur, geen allergenen.
  •     Gemakkelijk te onderhouden en op te ruimen.
  •     Brandveilig. 

MEER WETEN OVER DE LEVERINGSDIENSTEN EN VERSIERINGEN VAN SAPINS.BE?

Wij staan klaar om u verder te helpen. Onze producten zijn van topkwaliteit. Contacteer ons via het contactformulier en wij antwoorden zo snel mogelijk.

  

Offrir une carte cadeau

  
Haut de la page