Onze kerstaccessoires 

Een zalige kerstsfeer creëren in huis is eigenlijk niet zo moeilijkUw huis of boom versieren is niet altijd genoeg om de magie van Kerstmis uit te drukken. Naast kerstballen, slingers en andere tafeldecoraties vindt u bij Sapins.be iets om DE “finishing touch” aan uw decoratie te geven. Nepsneeuw, kaarsen, parfum... Champagne ! De kerstsfeer is dan sowieso aanwezig!

KAARSEN: GEEF DE KERSTVLAM EEN NIEUW LEVEN

Prachtige lichtgevende slingers in de kerstboom plaatsen is niet de enige manier om licht en sfeer te brengen tijdens de feestdagen. Kaarsen zijn een must! Sapins.be verkoopt verschillende modellen die elk een aangenaam geurtje hebben. Door hun fabricageproces hebt u de indruk dat u in een kamer staat waar een houtvuur brandt.

KUNSTSNEEUW: EEN WINTERSFEER BINNEN HUIS

Kerstmis zonder sneeuw is geen echte kerst. Als er buiten geen sneeuwvlokjes vallen, kan u binnen nog steeds een leuke indruk geven dankzij onze nepsneeuw. Spuit een fijn laagje witte sneeuw op uw kerstboom met onze spuitbus en krijg het gevoel dat de wintersfeer thuis is binnengedrongen, maar zonder het koud te hebben. De kleuren van uw kerstballen maken niet uit. Dit laagje wit maakt de rest van uw kerstversiering helemaal af.

CHAMPAGNE: DE BUBBELS MOGEN NIET ONTBREKEN

Midden op een kersttafel met een doordachte decoratie moet ongetwijfeld een fles Champagne staan. Omdat een avond zonder bubbels nooit genoeg schittert, verkoopt Sapin.be naast de kerstballen ook de kleine alcoholische bubbels die voor een nog betere Kerstavond zorgen.

OVERHEERLIJKE KERSTGEUR : BOOTS DE GEUR VAN DE KERSTBOOM NA

U houdt van de zachte geur die de natuurlijke denneboom achterlaat? Er bestaan parfums voor binnen die hun geur getrouw weergeven. Voor een houtachtige sfeer binnen kan u een beetje van dit parfum in uw woonkamer spuiten. Geniet van een mooi flacon met stijl en design.

DE POINSETTIA: DE KERSTSTER BIJ UITSTEK

In elke woning hoort minstens één onmisbare Kerstster of Poinsettia. Deze prachtige exotische plant is afkomstig uit de tropische gebieden van Midden-Amerika. De vurige rode blaadjes geven een heldere toets aan uw interieurdecoratie.

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINELE EN VERLEIDELIJKE KERSTVERSIERING?

Ontdek onze vele decoratieve versieringen gewijd aan de 25e decemberviering en het assortiment kerstballen dat wij voor uw kerstboom aanbieden. Daarnaast bieden wij een heleboel informatie over de verschillende kerstbomen die verkrijgbaar zijn bij ons. Wij zijn bereikbaar per telefoon, of via ons online antwoordformulier. We antwoorden dan zo snel mogelijk.

  

Offrir une carte cadeau

  
Haut de la page