Onze kerstverlichting voor buiten en binnen 

Een kerstboom zou niets zijn zonder een lichtgevende en feestelijke decoratie. Daarom biedt Sapins.be een uitstekende en brede keuze lichtslingers aan in verschillende maten en kleuren zodat u alles vindt voor uw eindejaarsfeesten.

VOOR ELKE KERSTBOOM DE GEPASTE LICHTSLINGERS

Kerstverlichting hoort overal bij! Of u nu een kleine natuurlijke Nordmann-boom in uw woonkamer hebt staan of een grote rode gevlokte boom, u mag niet overal voor dezelfde slichtslinger kiezen. Kies de kleur die het beste bij uw boom past. Zowel bij een echte groene Nordmann kerstboom als bij een Nordmann met sneeuw kunt u alle kanten uit qua verlichting. Koop een slinger waarvan de kleur overeenkomt met de rest van uw decoratie. Kocht u een gekleurde spar, dan kiest u best voor een klassieke witte kerstverlichting. U hoeft dan alleen maar te kiezen tussen warm of koud.

GENIET MEERDERE JAREN VAN UW ELEKTRISCHE LICHTSLINGERS

Het is bekend dat kerstlichtjes redelijk snel vervangen moeten worden. Maar bij Sapins.be is dat anders. Sapin.be verkoopt kwaliteitsartikelen die u elk jaar van de zolder kan halen en zonder problemen kan hergebruiken door interessante karaktereigenschappen.

LICHTSLINGERS VOOR BINNEN OF BUITEN

Onze selectie omvat verschillende lichtjes voor bomen binnen, maar ook slingers voor uw tuin die beter bestand zijn tegen het weer. Ze zien er voor uw oprit of binnen op de open haard even mooi uit.

VERBIND MEERDERE LICHTSLINGERS OM EEN ​LANGE REEKS TE CREËREN 

Verandert de grootte van uw kerstboom elk jaar? Kies dan voor onze koppelbare lichtslingers. U kan ze individueel gebruiken, maar ook verbinden met lichtjes van soortgelijke modellen om een zeer lange slinger te bekomen. U kan ze dus hergebruiken, ongeacht de hoogte van uw toekomstige bomen. 

GEEN RISICO OP PANNE OMWILLE VAN EEN DEFECT LAMPJE

Misschien hebt u deze situatie al meegemaakt: een lampje is defect en de hele slinger is onbruikbaar. Sapins.be streeft ernaar enkel hoogwaardige en duurzame producten te verkopen. Indien één lampje van uw lichtslinger stuk is, blijven de anderen nog werken. U hoeft dus enkel het defect lampje te vervangen

GEEN KERSTBOOM? ONTDEK ONZE SPECIALE SLINGERS VOOR UW MUREN 

U kan thuis geen kerstboom plaatsen, maar u wil uw huis toch versieren met lichtjes? Ontdek dan onze elektrische muurlampjes. Ze zijn verkrijgbaar in 2 modellen: watervallen of lichtgordijnen.

INFORMATIE NODIG OVER ONZE LICHTSLINGERS ? 

Indien u vragen hebt, kan u contact opnemen met het team van Sapins.be. We beantwoorden uw vragen met veel plezier. Zowel telefonisch als schriftelijk via de online formulier antwoorden wij zo snel mogelijk.

  

Offrir une carte cadeau

  
Haut de la page