Moderne en gevlokte bomen 

De gevlokte Nordmann is een Nordmann kerstboom waarop natuurlijke witte katoen werd aangebracht met behulp van een vuurvaste lijm op basis van water (M1-certificaat).

Ontdek in deze rubriek alle voordelen en eigenschappen van de gekleurde Nordmann-kerstboom. Om helemaal "in" te zijn, kiest u als versiering voor de eindejaarsfeesten best voor een gekleurde kerstboom. Sapins.be  is sinds 1997 gespecialiseerd in kerstbomen en kerstversiering, en dus ook in gekleurde kerstbomen. Ons bedrijf heeft een eigen atelier om kerstbomen in diverse tinten en afwerkingen te kleuren.

DE VOORDELEN VAN EEN KLEUR OP UW ECHTE NORDMANN-KERSTBOOM

Een gevlokte Nordmann-kerstboom is een elegante kerstboom, die nog meer bestendig is dan een gewone Nordmann-kerstboom. Sapins.be geeft uw boom een delicaat en realistisch besneeuwd effect. Flocking is een techniek die ons bedrijf nu perfect beheerst: een katoenlaag wordt op de uitgebalanceerde takken van uw Nordmann geplaatst. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar. Dit proces is helemaal niet giftig of gevaarlijk.

Het vlokken doet op geen enkele manier afbreuk aan de voordelen van de Nordmann, laten we ze niet vergeten:

 • Ultravers, onze kerstbomen worden niet gesneden vóór 20 november.
 • Donkergroene kleur, intens en glanzend, met glinsterende reflecties voor een ongelooflijk winters effect.
 • Zachte naalden die vrijwel niet afvallen. Het is de ideale boom om uw huis lang proper te houden.
 • Lang houdbaar. Wij raden u aan om uw kerstboom nooit te dicht bij een verwarmingsbron plaatsen, alhoewel dit voor een Nordmann-kerstboom een minder groot probleem is dan voor andere.
 • Weinig geur: De geur is zeer discreet. Ideaal voor winkelruimten.
 • Mooie kegelvorm en regelmatige takken. Het zijn mooie sparren die makkelijk zijn om te decoreren.
 • Duurzaam en robuust. U kunt uw Nordmann van 1 december tot begin januari houden. Zelfs droog lijkt hij op een levende boom.
 • Goed gevuld. Omdat de Nordmann traag groeit, is het een boom waarvan de takken zeer harmonieus zijn en goed gevuld.

KLEURTECHNIEK: KATOEN MET EEN SNEEUWVLOK EFFECT

 Drie belangrijke feiten over het proces van het kleuren. 

 • Het kleuren: uw spar krijgt een laagje al dan niet gekleurde valse sneeuw op de naalden. Het proces is mogelijk op binnen- en buitenbomen van alle maten.
 • Het vlokken. In feite wordt er katoen in poedervorm op de boom geplakt. Dankzij deze behandeling vallen de naalden helemaal niet af.
 • Het belang van de vorm: de kleuring zal succesvol zijn, op voorwaarde dat het een perfecte kegelvormige spar is  zoals alle Nordmann-kerstbomen van Sapins.be. 

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN EN SUGGESTIES

Als specialist in kerstversiering en de levering van kerstbomen, is Sapins.be beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Contacteer ons telefonisch of via het online contactformulier. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden

  

Offrir une carte cadeau

  
Haut de la page