Sapins.be geeft u de mogelijkheid om te handelen ten gunste van het milieu

De verkoop van Nordmann sparren betekent niet noodzakelijkerwijs "de gezondheid van de planeet schaden". Vandaag de dag zijn er veel manieren voor bedrijven om eco-verantwoordelijk te worden. De bomen die door Sapins.be worden verkocht komen uit duurzaam beheerde bossen. Om echter steviger verankerd te raken in een ecologische aanpak, lanceert ons e-commerce bedrijf, dat kerstbomen verkoopt in België, een partnerschap met Reforest'Action. Lees er alles over in dit artikel.

Onderneem actie voor herbebossing bij elke aankoop van een Nordmann-boom.

Reforest'Action is een Franse sociale onderneming met een ecologische roeping. Het biedt iedereen die dat wil, zowel particulieren als bedrijven, de mogelijkheid om bomen te planten en de positieve impact ervan te monitoren via het internet. De organisatie heeft al meer dan 1,7 miljoen bomen geplant, verspreid over Frankrijk, België en de wereld (Senegal, Peru, Haïti, Spanje, Verenigde Staten, enz...). Herbebossing is een van de grootste uitdagingen voor de toekomst van onze planeet. Het werkt evenzeer in op het klimaat als op de biodiversiteit. Het leek dan ook vanzelfsprekend voor Sapins.be om zich te associëren met een dergelijk project.

Hoe werkt het partnerschap tussen Sapins.be en Reforest'Action?

Om bij te dragen tot deze herbebossingsactie werkt Sapins.be samen met Reforest'Action via haar e-commerce. Elke keer dat u een bestelling plaatst voor een van onze prachtige verse en geleverde Nordmann sparren, financiert u het planten van één boom. Hiervoor kan niets eenvoudiger zijn. Een extra boom wordt toegevoegd aan de bossen van de organisatie.

Een makkelijke en effectieve manier om bij te dragen aan het behoud van onze planeet.

Sapins.be werkt dubbel samen met Reforest'Action door zich te verbinden tot de financiering van de aanplant van 2000 bomen in Haïti.

Nordmann dennenbomen gratis geleverd in België: de voordelen

Met deze actie kan u dus een kwaliteitsboom in uw bedrijf of huis laten groeien zonder bij te dragen aan de ontbossing. Deze Nordmann-bomen worden in het hele land gratis geleverd en zijn afkomstig uit duurzame bossen (waarvan 80% in België). Ontdek hun vele kwaliteiten:

  • Laat kappen. Om bomen met een grote frisheid te kunnen bieden, worden ze niet voor 20 november gekapt. Zo gaan ze langer mee in uw huis.
  • Conisch en bossig. In onze e-commerce zijn geen bomen zonder naalden of ontbrekende takken. Onze bomen zijn regelmatig en bossig, ongeacht hun grootte.
  • Bestand. De robuuste Nordmann sparren zijn veilig in de hitte, zelfs binnenshuis. Ze zullen ter plekke drogen zonder hun naalden te verliezen.
  • Zacht en veilig. Kinderen lopen geen risico op verwondingen door de takken van een Nordmann-spar, omdat ze niet steken.

Neem contact op met Sapins.be voor meer informatie over Nordmann sparren.

Hebt u vragen over het Reforest'Action programma of ons kerstboomaanbod? Aarzel niet en neem contact op met Sapins.be. U hebt twee mogelijkheden: telefonisch of schriftelijk via ons contactformulier. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord.