Sapins.be geeft u de mogelijkheid om in voordeel van het milieu op te treden.

Nordmann Kerstbomen verkopen betekent niet sowieso « tegen het milieu gaan ». Vandaag bestaan er talloze middelen voor firma’s om ecologisch verantwoord teworden. De bomen verkochte door Sapins.be komen uit duurzaam beheerde bossen. Maar om zich nog meer te ankeren in een ecologische nadering, lanceert ons e-commerce voor het verkoop van Kerstbomen in België een groot partnerschap met ReforestAction. Ontdek alles in dit artikel.

Komt op voor de herbebossing bij elke aankoop van Nordmann sparren.

ReforestAction is een Franse sociale firma met ecologische roeping. Ze stelt aan eenders wie voor, particulieren of firma’s, om bomen te planten, en ook haar ecologische impact te volgen via Internet. Deze organisatie plant meer dan 100 000 bomen per jaar, verdeeld over Frankrijk, Senegal, Haïti, Peru, Spanje en Verenigde Staten. De herbebossing is een van de grootste inzet voor toekomst van onze planeet. Ze grijpt zowel in op het klimaat als op biodiversiteit. Het was du normaal voor Sapins.be om zich aan een zulk project te associëren.

Hoe werkt het partnerschip tussen Sapins.be en ReforestAction ?

Om bij te dragen aan deze herbebossing, werkt Sapins.be samen met ReforestAction via haar e-commerce. Elke keer u een bestelling gaat plaatsen, voor een van onze uitzonderlijke verse en welbegroeide Nordmann kerstbomen , heeft u de mogelijkheid om het planten van een boom te financiëren. Het is heel simpel. Bij de bestelling, juist voor de betaling, mag u een ReforestAction vakje aankruisen.. Een eenvoudige en doeltreffende manier om aan het behoud van onze planeet bij te dragen.

Sapins.be werkt dubbel samen met Reforest’Action door haar inzet bij het planten van 2000 bomen in Haïti.

Nordmann Sparren gratis geleverd in België: De pluspunten

Deze actie staat u toe om een  Kerstboom van hoge kwaliteit te plaatsen in uw firma of thuis, en dit zonder mee te doen aan de ontbossing. Deze Nordmann zijn kostloos in héél het land geleverd. En komen uit duurzame bossen (waaronder 80% zich in België bevinden). Ontdek haar vele kwaliteiten:

-        Laat gekapt. Om verse bomen aan te bieden, worden ze pas vanaf de 20e november gekapt. Zo zullen ze binnenin veel langer meegaan.

-        Conisch en goed begroeid. In onze e-commerce bestaan bomen zonder naalden of missende takken niet. Onze bomen zijn regelmatig begroeid, eenders welke grootte.

-        Bestendig.  Onze robuuste Nordmanns  kunnen warmte aan, zelfs binnenin bijven ze sterk. Ze zullen ter plaatse drogen zonder hun naalden te verliezen.

-        Zacht en zonder gevaar. Kinderen kunnen zich niet verwonden aan de Nordmann omdat ze niet prikken.

Neem contact op met Sapins.be voor meer informatie omtrent de Nordmann

Heeft u enige vraag omtrent hetvReforestAction programma of over ons aanbod in bomen en versiering? Aarzel niet et contacteer Sapins.be. En dit per mail of telefoon.  Uw krijgt uw antwoord zo vlug mogelijk.


Haut de la page