Onze kerstversiering kit 

Ontdek het gamma kerstversieringsdozen dat Sapins.be aanbiedt. Ze worden op maat gemaakt volgens de grootte van uw boom en bevatten een grote verscheidenheid aan elementen, gegroepeerd rond een bepaald thema of kleur. Het is een uitstekende oplossing om uw kerstboom op een originele manier en in alle eenvoud te versieren.

Het versieren van uw huis voor de feestdagen kan vervelend zijn. Het kost veel tijd, energie en geld om het tot een goed einde te brengen. Sapins.be stelt u een nieuw esthetisch en eenvoudig alternatief voor voor een geslaagde en originele kerstboom: de decoratiekits.

DECORATIEKITS: DE VRUCHT VAN EEN ZOEKTOCHT

Om u originele en moderne decoratiekits aan te bieden, snijdt het team van Sapins.be zichzelf in vieren. Elk jaar gaan ze naar de grootste kerstmarkten om de beste decoratieve elementen voor u te vinden. Ons bedrijf geeft telkens de voorkeur aan fabrikanten in België of in de buurlanden om transport over te lange afstanden te vermijden.

ZORGVULDIG GESELECTEERDE KERSTBOOMDECORATIES

Alle decoratieve accessoires die in de kits zijn opgenomen, zijn gekozen op basis van hun kleuren en materialen. Omdat Sapins.be ook een op maat gemaakte kerstboomofferteservice biedt, kennen onze medewerkers de vraag en zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Voor elk pakje kan u de grootte van uw boom kiezen om zo vervolgens decoraties te kiezen. U mag er zeker van zijn een sierlijke boom te hebben.

ONZE VERSCHILLENDE COLLECTIES VOOR UW KERSTBOOM

Al onze decoratiekits zijn zeer divers en bevatten elementen van verschillende kleuren en afmetingen. In één eenvoudige aankoop ontvangt u alles wat u nodig hebt om uw boom op een originele en gevarieerde manier te versieren. U vindt verschillende collecties, waaronder:

  • Klassieker. Deze tijdloze doos bevat ballen van verschillende afmetingen, lichte slingers, een sneeuwbom en andere accessoires om op te hangen. Het is beschikbaar in een breed gamma aan kleuren.
  • Glamour TimeGlanzende decoratieve elementen in rode, gouden en zilveren tinten die een chique uitstraling geven aan uw interieur.
  • Pop. Collecties van zeer moderne accessoires, verkrijgbaar in drie varianten: zilver, transparant of natuurlijk.
  • Emma - Sia : Kits die traditionele versieringen en kleine stoffen figuren combineren om aan uw takken te hangen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE DECORATIEKITS

Stel ons uw vragen over onze gratis geleverde kerstbomen in België of onze feestelijke decoraties. Ons team is telefonisch of schriftelijk bereikbaar via ons contactformulier.

  

Offrir une carte cadeau

  
Haut de la page