Cascade light

Rust jezelf uit voor de eindejaarsfeesten of om een warme sfeer te creëren met deze geanimeerde LED kerstlichtjes (geleverd met een transformator) voor een eenvoudige en onmiddellijke aansluiting.

Installeer een binnen- of buiten LED-verlichting van IP44-gecertificeerde kwaliteit met deze LED-lichtslingers en geniet van homogene verlichting.

Deze prachtige decoratieve Cascade Light kerstslinger zal uw tuin of boom prachtig verlichten en een magische feestelijke sfeer creëren.

DraadkleurDoorzichtig
GebruikBinnen/Buiten
Vermogen24 Volts
Lengte1,7m
Lampen192
KleurWit

60,00 €tax incl.

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

  • Bestel nu online om van een grote keus te kunnen genieten
  • Kies voor de datum en het uur van de levering tijdens het invoeren van de bestelling
  • We leveren bij u thuis tot  de 24ste december

Notes et avis clients

personne n'a encore posté d'avis
dans cette langue

LED-producten zorgen voor een drastische vermindering van energieverbruik en besparen zo op uw elektriciteitsrekening. Bovendien hebben ze een levensduur die 100 keer langer is dan die van gloeilampen (100.000 uur in vergelijking met 1.000 uur voor een gloeilamp). Tot slot zijn LED's ultra bestendig tegen schokken en in tegenstelling tot conventionele lampen is de LED bestand tegen verplaatsingen en het ondergaan van schokken.

Accessories

Koppelbare kerstlichtjes

Haal de kerstsfeer in huis of in je tuin.

Deze prachtige decoratieve Cascade Light kerstslinger zal uw tuin of boom prachtig verlichten en een magische feestelijke sfeer creëren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

25 andere producten in dezelfde categorie:

Haut de la page