Thuislevering van uw kerstboom: hoe gaat dat in zijn werk ?

Categories : Onze tips

Gewone fijnspar, Nordmann, natuurlijk, gevlokt of kunstmatige kerstboom, het aanbod is gevarieerd maar uw keuze is gemaakt! Nu is het een kwestie van uw mooie boom niet te beschadigen en hem in de best mogelijke omstandigheden te installeren. In dit opzicht biedt Sapins.be verschillende leveringsopties aan en stelt ook voor om u de diensten van een decorateur bij u thuis te leveren voor uw kerstboom.

Sapins.be garandeert een uitzonderlijke leveringsdienst in heel België en Luxemburg: deskundige en snelle behandeling. Er zijn drie leveringsmethoden mogelijk:

  • Levering van pakketten tot 30 kg via Bpost
  • Levering van dennenbomen onder drie meter via SKR Group 
  • Levering van uw grote kerstbomen, tussen drie en vijftien meter, via de hooggekwalificeerde kerstboomleveranciers.

Levering van uw kerstversieringen via Bpost

Sapins.be belooft een nauwkeurige, snelle en schone levering. Voor het kwetsbare transport van uw kerstversiering of uw kunstmatige kerstboom werkt Sapins.be samen met de ervaring van Bpost, voor pakketten tot 30 kg. Bpost is een kwaliteitspartner. Elke dag, van 25 november tot 15 januari, verplaatst Bpost zich naar onze shop om overal in België en Luxemburg bestellingen op te halen die klaar zijn voor de levering. De levering is snel en met respect voor uw pakket.

Wat Sapins.be betreft, wordt uw bestelling binnen de 24 uur na aankoop verwerkt. Het duurt één tot drie dagen om uw kerstversiering thuis te ontvangen, klaar om gebruikt te worden. Alles waar u van droomt voor de inrichting van uw woonkamer, uw commercieel interieur, uw natuurlijke of kunstmatige kerstboom, ontvangt u in één pakket!

Vervoer van uw kerstboom door een gediplomeerd SKR Group-transportbedrijf

Met bijna 20 jaar ervaring heeft Sapins.be in de loop der jaren een vertrouwensrelatie opgebouwd met zijn leveranciers. Naast de onberispelijke kwaliteit worden natuurlijke Nordmann en Fijnsparren zelf met de grootste zorg geleverd. Afhankelijk van uw behoeften levert SKR Group uw boom tussen 08.00 en 22.00 uur. Kies een periode van de dag waarop u beschikbaar bent om de boom te ontvangen. Tegen een extra prijsje is het ook mogelijk om een bepaald tijdstip van de dag te kiezen om uw kerstboom te ontvangen.

Plaats uw bestelling voor 15:00 uur en ontvang uw kerstboom de volgende dag! Elke avond komt de SKR Group-transporteur naar onze shop en laadt hij de zorgvuldig in netten verpakte bomen in zijn vrachtwagen om ze de volgende dag af te leveren. Ter plaatse installeert de bezorger zelf uw boom en ruimt deze op nadat deze is geplaatst.

Mogelijkheid om uw kerstboom op drie tot vijftien meter afstand te laten bezorgen.

Bij Sapins.be behandelen we alle aanvragen. Als u de ambitie hebt om een grandioze, ongewone en niet alledaagse kerstversiering te maken, dan zal sapins.be uw droom waarmaken. Voor bomen van 3 tot 15 meter binnen of buiten stelt Sapins.be u een gekwalificeerd team ter beschikking voor het transport, de levering en de installatie van de boom. Sapins.be biedt ook de diensten aan van een huisdecorateur voor de decoratie van uw boom. De decorateur kan de bezorger volgen of de volgende dag komen, totdat de boom weer in goede conditie is en gewend is aan zijn nieuwe installatie.

Op zoek naar een ultraverse natuurlijke boom in België of Luxemburg?

Sapins.be is al decennia lang een specialist in kerstboomdecoratie en kerstbomen. Sapins.be biedt ook een brede waaier van leveringsdiensten aan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van haar producten zoveel mogelijk wordt gerespecteerd. Als u een natuurlijke Nordmann spar of een kwalitatieve kerstboom van sparrenhout (Fijnspar) online wilt bestellen, neem dan contact op met sapins.be. U reserveert uw boom wanneer u wil en kiest de leveringsdatum. Dit alles vanaf 20 november voor natuurlijke dennen - Nordmann of sparren - en vanaf nu voor decoraties of kunstbomen. Sapins.be sparren onderscheiden zich door hun coniciteit en frisheid. Het zijn eersteklas kerstbomen.

Share this content