Nordmann sparren 

De Nordmann kerstboom of spar is als een prachtige groen glanzende piramide, die zijn Engelse titel « Rolls Royce » zeker heeft verdiend.

Meer

Sapins.be biedt gesneden Nordmann-kerstbomen van 100 tot 300 cm met waterhouder of met kruis. De Nordmann-kerstboom wordt de “Rolls Royce van de spar” genoemd.  De boom behoudt zijn naalden zeer lang. Daarom vervangen veel Belgen hun traditionele spar door een Nordmann-kerstboom. Sinds 2007 kweken we Nordmann-sparren in België. Het is een stevige spar met prachtige groene en stevige naalden.

WAAROM VOOR EEN ECHTE GESNEDEN NORDMANN KIEZEN?

De Nordmann spar is een boom met een harmonische vorm die uw kerstversiering volledig tot zijn recht laat komen. Er zijn ook veel andere voordelen als u een boom bij Sapin.be bestelt.

  • Ultravers, onze kerstbomen worden niet gesneden vóór 20 november.
  • Donkergroene kleur, intens en glanzend, met glinsterende reflecties voor een ongelooflijk winters effect.
  • Zachte naalden die vrijwel niet afvallen. Het is de ideale boom om uw huis lang proper te houden.
  • Lang houdbaar. Wij raden u aan om uw kerstboom nooit te dicht bij een verwarmingsbron plaatsen, alhoewel dit voor een Nordmann-kerstboom een minder groot probleem is dan voor andere.
  • Weinig geur: De geur is zeer discreet. Ideaal voor winkelruimten.
  • Mooie kegelvorm en regelmatige takken. Het zijn mooie sparren die makkelijk zijn om te decoreren.
  • Duurzaam en robuust. U kunt uw Nordmann van 1 december tot begin januari houden. Zelfs droog lijkt hij op een levende boom.
  • Goed gevuld. Omdat de Nordmann traag groeit, is het een boom waarvan de takken zeer harmonieus zijn en goed gevuld.

DE NORDMANN-KERSTBOOM EN SAPINS.BE: EEN GROEIEND VAKMANSCHAP

De Nordmann-kerstboom werd lang door Denemarken gemonopoliseerd. Maar sinds enkele jaren zien we die kerstboom ook vaak in België. Sapins.be heeft deze cultuur ontwikkeld. Daarom is onze productie bijna 100% Belgisch. Al jaren werken we samen met een vertrouwde producent. Wij vragen aan hem een onbetwistbare kwaliteit voor elk van de bestelde sparren.

Voor de anekdote: deze boom dankt zijn naam van de Finse botanicus, Alexander Von Nordmann, die in de 19e eeuw deze boom in Georgië heeft ontdekt.

ONTDEK MEER OVER ONZE DIENSTEN EN DECORATIE-SUGGESTIES

Sapins.be is specialist in de versiering, marketing en levering van kerstbomen, en is beschikbaar om op uw vragen te antwoorden. Contacteer ons telefonisch of via het online contactformulier. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.


 

Aanbiedingen

Haut de la page