Flash sales

Wanneer moet een bedrijf zijn kerstboom bestellen die het kantoor zal versieren? Sapins.be deelt zijn knowhow.

Categories : Onze tips

Wanneer moet een bedrijf zijn kerstboom bestellen?

De meeste bedrijven versieren hun kantoor tijdens de kerstperiode. Daarom moeten ze hun boom vrij vroeg bestellen. Als ze hun kerstbomen vroeg bestellen hebben ze keuze en vermijden ze de last-minute rush. Sapins.be, gespecialiseerd in kerstbomen en aangepaste kerstversiering, geeft informatie over de juiste timing om een perfecte levering te garanderen.

Online bestelling: handig als u vroeg wilt bestellen

Natuurlijk is het beter om uw kerstboom zo snel mogelijk te bestellen. De Nordmann-kerstboom wordt al in november Décoration de Noël en entrepriseverkocht. Dit is het perfecte moment om uw boom te bestellen, vooral als u een boom van een bepaalde grootte wenst en met gepersonaliseerde versiering. Inderdaad, het leveren van een gepersonaliseerde dienst neemt meer dan een dag in beslag. Het moet goed gepland worden. U moet er ook rekening mee houden dat de mooie kerstversieringen in de winkels snel uitverkocht kunnen zijn. Het bestellen van uw kerstboom online zal uw leven vergemakkelijken. Inderdaad, u kunt hem al in oktober bestellen en een leveringsdatum kiezen in november of december.

Een geoptimaliseerde kerstboomlevering per gemeenste of stad. 

Bij het bestellen moet het bedrijf zijn postcode geven om de diensten zo veel mogelijk te optimaliseren. De kerstbomen en versieringen worden volgens de postcode geleverd. Bijvoorbeeld, we leveren elke dag in Brussel behalve op zondag. 

De levering voor Wallonië en Luxemburg vindt plaats op dinsdag en woensdag, en voor Vlaams-Brabant wordt op dinsdag en donderdag geleverd. 

Je kerstboom op het allerlaatste moment bestellen? Ja, maar niet zonder risico. 

Het is altijd mogelijk om last minute te bestellen, en een levering te krijgen binnen de 48 of 72 uur.

Tot 15 december hebben we nog veel op voorraad. Na die specifieke datum is het niet zeker dat u  vindt wat u zocht en zult u uit de bestaande voorraad moeten kiezen. De leverancier van kerstboom zal altijd alles doen om zijn klanten tevreden te stellen

Wilt u uw bedrijf versieren voor de eindejaarsperiode? 

Contacteer het Sapins.be team en vind alles over onze natuurlijke of kunstmatige kerstbomen. Wij bieden ook een reeks voorverpakte decoratiekits of een persoonlijke service met een decorateur aan.

Share this content