Fijnspar 

De fijnspar is de meest voorkomende dennenboom in onze huizen, bekend voor zijn intense geur en de regelmaat van zijn takken. De heerlijke dennengeur parfumeert uw huis en de Kerstsfeer is verzekerd.

Sapins.be biedt u gesneden fijnsparren van topkwaliteit aan! In België hoeven we hem niet meer te voor te stellen: Het is de traditionele spar uit onze Belgische Ardennen, de kerstboom van onze ouders en grootouders. Sinds enkele jaren concurreert het met de Deense Nordmann. Geen enkele dennenboom kan echter concurreren met zijn bosgeur. De heerlijke dennengeur parfumeert uw huis en de Kerstsfeer is verzekerd.

WAAROM DE NATUURLIJKE FIJNSPAR


Sinds 1997 is het motto van Sapins.be: kwaliteit. Onze sparren, allen zonder uitzondering, garanderen de volgende troeven:

 • Ultra vers. Onze sparren worden niet voor op 20 november gesneden.
 • 100% Belgisch. Onze sparren worden in de Belgische Ardennen, gekweekt.
 • Fluffy. De door ons geleverde dennenbomen zijn gegarandeerd zonder gaten, zonder pijlen en goed gevuld van boven naar beneden. Geen van onze sparren zijn kaal aan de punt, dit is een kwaliteitsvereiste die met onze vertrouwde leverancier is vastgesteld. Het doornblad van de spar is over het algemeen bijzonder evenwichtig en dicht.
 • Conische vorm. Of het nu jong of oud is, de spar is altijd kegelvormig en de takken zien er altijd goed uit. Het behoudt zijn conische en puntige vorm aan het hoofd. Het model is makkelijk te herkennen.
 • Regelmatig. Mooi, de takken van de spar zijn regelmatig.
 • Zijn sparrengeur symboliseert je huis.
 • Elastisch en schokbestendig hout.
 • Stevig. Het is een stevige boom met goed gevulde takken.
 • Aantrekkelijk geprijsd. Het is nog steeds de meest economische boom.
 • Het is de snelst groeiende van alle kerstbomen. Het bereikt een hoogte van twee meter in minder dan tien jaar.
 • Kleur: de naalden zijn aan alle kanten groen, vandaar de intense kleur. De takken zijn roodachtig.

DE FIJNSPAR EN SAPINS.BE, EEN LANGDURIG VERHAAL


Sapins.be is een bedrijf met een bijzondere expertise in de marketing van kerstbomen. Sinds 1997 selecteren we onze leveranciers zorgvuldig en leggen we hen strenge kwaliteitsvoorwaarden op. Al jarenlang zijn veel klanten - particulieren of bedrijven - ons trouw gebleven en hebben ze deze jarenlange ervaring met ons meegemaakt. Deze expertise stelt ons nu in staat om 100% topkwaliteit voor kerstbomen te garanderen. Onze sparren zijn eersteklas. Ze zijn harmonieus, intens groen, levendig geurend en fluffy van kop tot teen. De spar is nog steeds één van de best verkochte kerstbomen in Europa.

Een kleine anekdote: in de Griekse mythologie is de fijnspar gewijd aan Artemis, de godin van de jacht en de wilde dieren. Artemis is ook de meter van de bevalling. Daarom staat de fijnspar symbool voor de geboorteboom. Een traditie wil dat er bij de komst van elke pasgeboren baby een spar wordt geplant! 

OP ZOEK NAAR DECORATIEVE IDEEËN VOOR UW SPAR?

Wil u meer weten over onze diensten? Over onze dennenbomen? We staan tot uw beschikking. Plaats uw bestelling online of neem contact met ons op via het contactformulier. Aarzel niet om op onze site te surfen om decoratie-ideeën te vinden voor uw fijnspar.

Aanbiedingen

  

Offrir une carte cadeau

  
Haut de la page