Kerstbomen en kerstversiering op maat

Sapins.be biedt u een gepersonaliseerde service voor kerstbomen en -versiering over gans België, zelfs in het buitenland. Een volledige dienstverlening op maat. Dankzij Sapins.be wordt uw kerstboom en de bijhorende decoratie bij u thuis geleverd, in België of in een ander land. Wilt u uw showroom, de inkomhall van uw bedrijf of uw hotel versieren? Uw gebouwen in een eindejaarsfeer laten baden ? Onze ​​professionele decorateurs staan klaar om ervoor te zorgen dat uw klanten, bezoekers en collega's kunnen genieten van de echte kerstsfeer.

ONZE SERVICE KERSTVERSIERING VOOR ETALAGES, SHOWROOMS EN PUBLIEKE RUIMTES 

Vraag ons wat u wilt, wij realiseren het. We hebben wel specifieke informatie nodig om uw project te kunnen opstarten. Dankzij deze informatie kunnen wij een prijsraming maken voor het transport, het nodige materiaal en de service. Wij willen vooraf alles goed bekijken om u een allesomvattende offerte te kunnen sturen, zonder onaangename verrassingen achteraf.

· Locatie: het exacte adres waar de kerstversiering zal gemonteerd worden, zodat we een idee hebben van de afstand, de bereikbaarheid en de toegankelijkheid van de plaats.

· De kerstboom van uw keuze: we bieden de keus uit kerstbomen van 3 tot 15 meter. Alles is mogelijk met Sapins.be: verschillende kerstbomen, echte, gekleurde of kunstkerstbomen. U kunt zelfs opteren voor bomen in de kleuren van uw bedrijf of logo. Het budget varieert al naargelang de verschillende opties.

· Decoratie: we hebben een breed gamma versieringen in voorraad in onze winkel, maar we kunnen uw versiering ook personaliseren en iets specifiek voor u uitwerken.

· Binnen of buiten: de installatie van de kerstboom en de versiering kan binnen of buiten gebeuren.  Indien uw kerstboom buiten zal staan, dan houden wij rekening met het weer en bieden aangepaste producten. Voor binnen letten wij op de hoogte en de toegankelijkheid.

· Bedrijfsgeschenken: wij kunnen ook gepersonaliseerde kerstversiering maken met het logo van uw bedrijf die u aan klanten of personeel kunt schenken (kerstballen, kaarsen).

 

UW EINDEJAARSFEESTEN TIJDIG VOORBEREIDEN DOET U MET SAPINS.BE

Het is nooit te vroeg om aan uw kerstversiering en de onvermijdelijke kerstboom te denken. U kunt ons al vanaf het zomerseizoen contacteren voor een dienstverlening in december. Aarzel niet om ons te bellen of het online-formulier in te vullen voor meer informatie.

Neem contact op met ons team voor een gepersonaliseerde prijsopgave

Sapins.be BVBA

  • +32 2 385 10 02
  • FAX+32 2 354 94 45
  • Tubeeksesteenweg 483A Bte 2
    1420 Eigenbrakel (België)
  • BTWBE 0893.134.428

 

Voorbeeld realisaties

Haut de la page