Natuurlijke kerstster of Poinsettia

De kerstster, algemeen bekend als de "Christmas Rose" of "Christmas Star", is de plant bij uitstek die we graag geven of ontvangen aan het einde van het jaar, omdat het onze huizen verbloemt met zijn felrode kleur.

Dit product is niet meer op voorraad

LeveringGratuite à partir de 3
Hoeveelheid1 stuk
OpmerkingenLevering van 23 november tot 20 december
GebruikBinnen
KleurRood
Hoogte30 cm
PotDiameter van 10cm en 8cm hoogte
OpmerkingenNatuurlijke kerstster

11,50 €tax incl.

  • Bestel nu online om van een grote keus te kunnen genieten
  • Kies voor de datum en het uur van de levering tijdens het invoeren van de bestelling
  • We leveren bij u thuis tot  de 24ste december

Notes et avis clients

personne n'a encore posté d'avis
dans cette langue

De kerstster, algemeen bekend als de "Christmas Rose" of "Christmas Star", is de plant bij uitstek die we graag geven of ontvangen aan het einde van het jaar, omdat het ons interieur verbloemt met zijn felrode kleur.

Licht
Plaats ze in een heldere ruimte die verwarmd is tussen 15 en 20 °C, maar zonder direct zonlicht. Ze vrezen tocht en een te groot temperatuurverschil. Zet ze na de bloei in een koude kamer en vervolgens in het voorjaar en de zomer buiten. Je kunt de poinsetia dan snoeien, verpotten en weer tot bloei laten komen.

Bevloeiing
Geef ze vaak water, maar slechts een beetje tegelijk, en laat nooit water achter in de pot, omdat ze overtollig vocht niet kunnen verdragen. Wortels en stelen kunnen gaan rotten. Gebruik bij voorkeur niet-kalkhoudend water op kamertemperatuur. U kunt het gebladerte besproeien met water of de pot op een laagje kleikralen plaatsen dat vochtig wordt gehouden voor een betere luchtvochtigheid in de kamer. Dit houdt witte vliegen weg, een parasiet die vaak voorkomt in de winter. Voeg geen meststof toe als de kerstster in bloei staat, maar gebruik een conventionele voedingsoplossing in plaats van de kerstster één keer per maand water te geven.

Accessories

De kerstster versiert de kraampjes van de bloemisten aan het einde van het jaar, wat haar de zoete bijnaam van Kerstster opleverde. Wat we zo graag willen in deze euforie zijn niet de bloemen, maar de schutbladen, die versierd zijn met prachtige kleuren voor de feestdagen! De kerstster is de must-have kerstplant in de Verenigde Staten, Mexico en Europa.

Soyez le premier à donner votre avis !

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie:

Haut de la page