Facebook Pixel
search

Klein Nordmann boom in pot

Onze engagementen voor uw natuurlijke NordmannUltra-vers uit België met gratis levering bij u thuisDe Nordmann boom in pot is de meest gevraagde voor zijn goede bewaring.

Een Nordmann spar gekocht bij ons = 1 boom herplant!

Bestel nu en word geleverd op het moment van uw keuze ...

Levering
Gratis Levering in Belgie & Luxemburg
Hoogte
Van 60 tot 80cm
Grootte
Van kop tot teen
Kerstbomen
Met wortels (bewegend)
Voordelen
Heel resistent
Pot
Rood met potgrond
Provenance
België
Opmerkingen
Geleverd in een pot met een net
Eco-pass
Endered - Monizze - Sodexo
€ 55,00
Inclusief belasting
Grootte
Aantal
In stock

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
SINTNM040060AI

Betaalmiddelen

Levering

Wil u een Nordmann boom van topkwaliteit, even natuurlijk maar duurzamer dan gezaagde kerstbomen? Het is eenvoudig, kies voor een Nordmann die levend in een pot wordt geleverd. Voor Nordmann-bomen van minder dan twee meter is het mogelijk om via Sapins.be te kiezen voor ontwortelde bomen. U kan het dus langer houden door het water te geven en te verzorgen. En waarom zou u hem niet proberen te herplanten? Kerstmis ziet er ineens uit alsof het nog leuker wordt.

DE VOORDELEN VAN DE LEVENDE NORDMANNBOOM

Waarom kiezen voor een levende Nordmann kerstboom?

  • Een verantwoordelijk gebaar. U kan uw boom in uw tuin herplanten.
  • Esthetisch. Uw kerstboom in pot is majestueus, intens groen en gezond, nog steeds met zijn wortels.
  • Typische geur. Hoewel de Nordmann spar een vrij discrete geur behoudt, is zijn geur hier meer uitgesproken en delicaat omdat zijn doornen of naalden niet uitdrogen.
  • Een belangrijke aankoop. Meer dan alleen een consumptieartikel dat in de schemering van de feestdagen wordt weggegooid, moet u uw boom in pot verzorgen en proberen om het te laten meegaan. Het is een ethisch gebaar dat tegen een wegwerpconsumentensamenleving gaat.
  • Flexibele, zachte en resistente naalden. Over het algemeen is de Nordmann, gesneden of levend, de ideale boom om vuil te vermijden omdat hij zijn naalden behoudt. Flexibiliteit en weerstand worden verhoogd wanneer de Nordmann in een pot wordt bewaard.
  • Stevig. Hoewel het niet aan te raden is om de boom in de buurt van een grote verwarmingsbron te plaatsen, is de Nordmann boomsoort bijzonder goed bestand tegen hitte. Deze weerstand wordt versterkt wanneer de boom in leven wordt gehouden.

SAPINS.BE, DE KWALITEIT VAN ONZE DENNENBOMEN IN DRIE PUNTEN

Sinds 1997 heeft Sapins.be een vertrouwensrelatie opgebouwd met zijn leveranciers. Op deze manier kunnen we de beste dennenbomen garanderen. Ook onze service is van hoge kwaliteit, op maat gemaakt en flexibel. Sapins.be garandeert u een succesvolle en elegante decoratie. Hier zijn de voordelen van onze Nordmann sparren:

  • Geen gaten. De Nordmann heeft goed gemarkeerde lagen, evenwichtige takken, het is goed bossig. Gemakkelijk te versieren, het is uw bondgenoot voor succesvolle feesten. Geniet van de hoge kwaliteit van de Nordmann bomen, dankzij onze zorgvuldige selectie van bomen en onze flexibele service.
  • Conisch. Wij eisen van onze leveranciers een onberispelijke kwaliteit met betrekking tot de vorm van de bomen. Absoluut alle dennenbomen die wij verkopen en aan uw huis of bedrijf leveren hebben een buitengewone piramidevorm.
  • Ultra-vers. Vanaf 20 november leveren wij levende, in potten, vers gerooide Nordmann-bomen bij u thuis.


MEER OVER ONZE LEVERINGS- EN DECORATIEDIENSTEN?

Sapins.be verkoopt, levert en versiert uw kerstboom. Neem contact met ons op via het online contactformulier of plaats uw bestelling rechtstreeks via deze site. Sinds 1997 staat Sapins.be tot uw dienst en tot uw beschikking.

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in