Kerstversiering: welke trends voor 2020 in België?

Categories : Onze tips

De lente staat nog niet voor de deur, maar de specialisten in feestelijke versieringen denken nu al aan de volgende eindejaarsfeesten. Het is dus nu al mogelijk om de kleuren en materialen te identificeren die de volgende winter in de mode zullen zijn voor uw huis. Wil u voorbereid zijn? Sapins.be, de online winkel voor kerstaccessoires en -decoratie, laat u de trends ontdekken die zich voordoen voor december 2020.

Scandinavische decoraties voor de komende kerstdagen

Noel 2017 en Belgique

Dit jaar geen briljante tinten en felle kleuren meer. De Scandinavische look zal nu in de mode zijn. Zoals de naam al aangeeft, komt deze stijl uit de Scandinavische landen. Het gaat om wit, gecombineerd met zachte, rustgevende tinten, zoals pasteltinten. Er zijn ook veel strakke lijnen en geometrische vormen, die kunnen doen denken aan Japanse origami. Een ander kenmerk van deze trend is ten slotte de mix van organische en synthetische materialen. De gebruikelijke synthetische materialen gaan hand in hand met kurk en hout in het bijzonder. Al deze esthetische associaties vindt u terug in de decoratiekits voor de feestdagen, maar ook in de ballen om uw kerstboom te versieren.

Een bevroren look voor uw decoratie en uw kerstboom

Een ander thema dat alle woede deze winter zal zijn, is de vorst. Er wordt gebruik gemaakt van de kleuren van ijs, wit en zilver, maar ook van transparante materialen, zoals plastic of glas in combinatie met zachte materialen die doen denken aan sneeuw. Denk daar maar eens over na als u bijvoorbeeld lichtslingers kiest om uw boom te verlichten. Een geweldige aankoop als u van dit soort decoratie houdt, is de witte gevlokte kerstboom. Het ziet er natuurlijk uit en ziet er altijd besneeuwd uit. Een must have!

De Nordmann-spar, een zekere waarde voor het feestelijke seizoen

Net als in voorgaande jaren blijft de Nordmann sparrensoort zeer populair, dankzij de vele voordelen. Sparren zijn nu verouderd. De Nordmann is sterker, bossiger en lijkt meer op een dennenboom. Bovendien droogt het ter plaatse en verliest het weinig van zijn naalden. Het is echt de beste conifeer die u kan krijgen voor uw kerstboom. Tegenwoordig zijn er zelfs authentieke Nordmann sparren die gekleurd zijn door een katoenteelt. Dit zal de mensen om je heen verrassen en je winterse gewoontes doorbreken.

Heeft u informatie over kerstversieringen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Sapins.be. Het team zal u graag voorzien van alle informatie die u nodig heeft. U kan ze bellen of schrijven door de velden in ons formulier in te vullen. Uw vragen worden snel beantwoord.

Share this content