Accessoires 

Een zalige kerstsfeer creëren in huis is eigenlijk niet zo moeilijk. Maar om helemaal de magische kerstsfeer te kunnen ademen, moet je wel iets meer doen dan enkel de kerstboom en het interieur te versieren. Bij Sapin.be vind je naast kerstballen, slingers en andere tafelversiering precies wat je nodig hebt om de laatste hand te leggen aan de kerstversiering. Kunstsneeuw, kaarsen, parfum, … Champagne !

Pas dan is Kerst echt aanwezig.

Meer
per pagina

Kaarsen : geef de kerstvlam een nieuw leven

Prachtige lichtgevende slingers in de kerstboom zijn niet de enige manier om de huiskamer tijdens de feestdagen te voorzien van sfeervol licht. Daar horen toch echt ook kaarsen bij. Sapin.be biedt verschillende modellen aan. Ze scheiden daarbij een heel zacht parfum af, zalig om helemaal in de sfeer te komen. Dankzij deze sfeervolle kaarsen krijg je de indruk in een kamer te zitten die verwarmd wordt door een zacht houtvuur.

Kunstsneeuw : zorg zelf voor een witte kerst

Kerstmis zonder sneeuw is geen echte kerst. Natuurlijk sneeuwt het nooit binnen in huis, maar je kunt wel die indruk geven met kunstsneeuw. Spuit een fijn laagje wit op de kerstboom met kunstsneeuw uit een spuitbus, en je hebt het idee dat de winter even binnen is geweest. Dit laagje wit maakt de rest van de kerstversiering helemaal af, wat ook de kleur van de kerstballen moge zijn. Zorg zelf voor een witte kerst !

Champagne : de bubbels die niet mogen ontbreken bij Kerst

Te midden van een prachtig gedecoreerde kersttafel moet natuurlijk ook een fles Champagne prijken. Een echte feestelijke kerst kan namelijk niet zonder deze bubbels. Je kunt deze heerlijke feestdrank voor een geslaagde Kerstavond ook bestellen bij Sapin.be, net als je kerstballen.

Overheerlijke kerstgeur : boots de geur van de kerstboom na

Kerstmis is ook de zalige zachte onmiskenbare geur van een kerstboom. Er bestaan huisparfums die exact de kruidige geur van een kerstboom reproduceren. Het volstaat een beetje parfumolie in de huiskamer te sprenkelen voor een heerlijke bosgeur. Naast de zalige geur, is het prachtige design flesje trouwens ook streling voor het oog.

De poinsettia : de Kerstster bij uitstek

Bij een prachtige woonst in Kerstsfeer hoort natuurlijk ook de onmisbare Kerstster, oftewel Poinsettia. Het is een prachtige exotische plant, afkomstig uit Centraal Amerika. De stervormig gerangschikte helderrode schutbladen passen uitstekend bij een kerstversiering en maken het geheel volledig af.

Op zoek naar een originele en verleidelijke kerstversiering ?

Ontdek onze vele andere originele kerstversieringen voor een prachtige kerstavond, onmisbaar naast ons grote assortiment met kerstballen voor de Kerstboom. Daarnaast bieden wij een heleboel informatie over de verschillende kerstbomen die verkrijgbaar zijn bij ons. Wij zijn bereikbaar per telefoon, of via ons online antwoordformulier. We antwoorden dan zo snel mogelijk.

Haut de la page