Kerstverlichting 

Een kerstboom zou niets zijn zonder een feestelijke versiering en verlichting. Daarom biedt Sapins.be een uitstekende keuze van lichtslingers aan in verschillende maten en kleuren, zodat u vindt wat u zoekt voor de eindejaarsfeesten.

Meer
per pagina

VOOR ELKE KERSTBOOM DE GEPASTE KERSTVERLICHTING

Of u nu een kleine natuurlijke Nordmann in uw woonkamer heeft staan of een grote gevlokte boom, er hoort kerstverlichting bij. Maar welke? Kies de kleur die het beste bij uw boom past. Zowel bij een echte groene Nordmann kerstboom als bij een Nordmann met sneeuw kunt u alle kanten uit qua verlichting. Heeft u een gekleurde spar, dan kiest u best voor een klassieke witte kerstverlichting. U hoeft dan alleen maar te kiezen tussen warm of koud.

GENIET MEERDERE JAREN VAN UW ELEKTRISCHE KERSTVERLICHTING

Het is bekend dat kerstlichtjes vaak moeten vervangen worden. De meeste gaan niet lang mee. Maar bij Sapins.be is dat anders. Sapin.be verkoopt kwaliteitsartikelen die u elk jaar kunt hergebruiken.

KERSTVERLICHTING VOOR BINNEN OF BUITEN

Onze selectie omvat zowel modellen voor binnen als voor buiten die beter tegen het barre weer bestand zijn. Ze zullen uw huis in een magische sfeer laten baden.

VERBIND MEERDERE LICHTSLINGERS OM EEN ​LANGE REEKS TE CREËREN 

Heeft u ieder jaar een andere maat kerstboom ? Ga dan voor verbindbare lichtslingers. U kunt ze alleen gebruiken maar ook in combinatie om een zeer lang model te creëren. U kunt ze hergebruiken, ongeacht de hoogte van uw toekomstige bomen. 

GEEN TECHNISCHE PANNE OMWILLE VAN EEN LAMPJE DAT STUK IS  

Iedereen kent deze situatie: een lampje werkt niet meer en de hele slinger is onbruikbaar. Sapins.be verkoopt enkel duurzame producten. Wanneer één lampje van uw kerstverlichting stuk is, blijven de andere functioneren. Het enige wat u hoeft te doen is het defecte lampje vervangen. 

GEEN KERSTBOOM? ONTDEK ONZE SPECIALE VERLICHTING VOOR UW MUREN 

Als uw geen kerstboom wilt plaatsen maar u uw huis toch mooi wilt verlichten, dan kan dat met de elektrische wandverlichting. Ze bestaat in twee modellen: lichtgevende watervallen of lichtgordijnen. 

INFORMATIE NODIG OVER ONZE KERSTVERLICHTING ? 

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het team van Sapins.be. Zij zullen op uw vragen antwoorden. U kunt ons formulier invullen of ons team bellen. Ze zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven.

Aanbiedingen

Haut de la page