Ideale transportvoorwaarden voor uw kerstboom

Categories : Onze tips

Vanuit zijn natuurlijke omgeving wordt de kerstboom met veel zorg naar een geschikte opslagplaats gebracht. Het is belangrijk dat de klant de boom ook verder respecteert. Hier enkele raadgevingen zodat de boom niet uitdroogt of niet beschadigd wordt.

VERTROUW OP EEN PROFESSIONELE KERSTBOOM-LEVERANCIER

Als de bomen worden gesneden, verlaten ze hun natuurlijke omgeving. Ze worden dan verkocht op markten, parkeerplaatsen enzovoort en in netten bewaard. Maar ze worden ook online verkocht. In dit geval worden de kerstboom op paletten gehouden, klaar om afgeleverd te worden. Leveranciers zorgen voor het behoud van hun frisheid. Hoe behouden ze deze kwaliteit tijdens het transport? Vertrouw hiervoor op een professionele kerstboomverdeler. Zij zullen uw kerstbomen met de grootste voorzorgsmaatregelen transporteren.

  • Vervoer van natuurlijke sparren en Nordmann-kerstbomen: beide soorten worden op dezelfde manier vervoerd, meestal met een kruis. Op aanvraag kan uw kerstboom ook met een watervoet geleverd worden. Inderdaad, als de kerstboom wordt gesneden, absorbeert de boom water en houdt hij een bepaalde vitaliteit.
  • Vervoer van een gevlokte Nordmann: zelfs als dit een natuurlijke kerstboom is en nog meer resistent dankzij het vlokken, heeft de Nordmann met sneeuw nog andere aandacht nodig. Inderdaad, om zijn vorm te behouden, wordt de Nordmann in een kunststofmantel vervoerd. Sommige mensen denken zelfs dat de kerstboom een jaar in dezelfde verpakking kan blijven staan.

ZORG DRAGEN VOOR UW KERSTBOOM ALVORENS HEM TE VERSIEREN

Nadat de kerstboom door een professioneel iemand vervoerd wordt (zodat u uw auto niet vuil maakt), moet u ten minste 12 uur wachten voordat u de boom versiert. Zo blijft hij langer vers. Als u een decorateur nodig hebt voor uw kerstboom (voor uw commerciële ruimte, kantoren of privé-interieur), zal hij de dag nadien komen. Het is noodzakelijk dat de kerstboom aan zijn nieuwe context went.

BESTEL UW KERSTBOOM ONLINE VOOR EEN OPTIMALE LEVERING!

Sapins.be zorgt al decennia voor kerstbomen, van hun aanplant tot hun bezorging! Sapins.be werkt met professionelen die hooggekwalificeerd en respectvol zijn voor uw behoeften. U zal dus uw kerstboom thuis ontvangen. De kerstboom zal vers zijn. Voor nog meer gemak kunt u uw kerstversieringen ook online bestellen. Sapins.be biedt kwaliteitsdiensten. Bestel uw kerstboom en/of uw versieringen wanneer u wil, en kies de leverdatum. De leveringen beginnen vanaf 20 november voor een natuurlijke spar of een Nordmann en bestel nu al versieringen of kunstmatige bomen.

Share this content