Facebook Pixel
Bûche exterieur
search
 • Bûche exterieur
 • Bûche exterieur
 • Bûche exterieur
 • Bûche exterieur

Sfeervol houtblok Sens

De sfeervolle Sens kaars is een 100% natuurlijk, Scandinavisch geïnspireerd houtvuur in zakformaat. Het bestaat uit een berkenstam en een gerecyclede kaars. Deze minispanner kan buiten worden gebruikt. De verbrandingstechniek is gepatenteerd. Het produceert warmte en licht voor 3 of 4 uur.

Hoeveelheid
1 stuk
Samenstelling
Berkenhout
Gebruik
Buiten
Materialen
Hout
Branduur
3 tot 4 uur
Eco-pass
Endered
€ 15,00
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
ADIBUCHE

Betaalmiddelen

Levering

Geniet van de warme sfeer die wordt gecreëerd door de sfeervolle Sens kaars.

Er is niet veel nodig om een chique en vriendelijk tintje aan uw buitenfeesten te geven. Ontdek, in een video, hoe dit Scandinavisch geïnspireerde mini-inferno deze missie vervult door het plezier van vuur en de magie van hout te combineren.

De voordelen van de houtkaars van Sens

De klassieke buitenkaarsen zien er naast dit totaal conceptuele sfeervolle houtvuur redelijk slecht uit. Berk en was werken in symbiose om een dansende vlam te creëren die een echt inferno waardig is. Bovendien heeft het veel voordelen door zijn constructie:

 • 100% natuurlijk en recycleerbaar;
 • Klaar voor gebruik;
 • Brandduur van 3 tot 4 uur;
 • Verminderde rookontwikkeling.

Een stijlvolle en natuurlijke buitenkaars voor alle omstandigheden.

Het kaarsenblok is ontworpen om buiten te verlichten op elk moment van het jaar. Het brengt licht en warmte. Het verbetert vooral uw tuinen en terrassen. Het kan zijn plaats vinden in verschillende contexten:

 • Op kerst- en oudejaarsavond;
 • Om de paden naar het huis af te bakenen;
 • Op barbecues;
 • Tijdens feestelijke evenementen, avonden met vrienden en ceremonies;
 • Op kerstmarkten.

Gepatenteerde verbrandingstechnologie

Het Sens kaarsenblok is ontworpen om op een specifieke manier te branden en mooie vlammen te verspreiden over een lange periode. De verbrandingstechniek is gepatenteerd. Het bestaat uit het activeren van een snelle start van de verbranding en het in stand houden van de tocht, terwijl de rookproductie wordt verminderd.

Hergebruik van berkenhout na het branden van een kaars

De door Sens uitgevonden houtkaars is tot in de kleinste berkenvezel recycleerbaar. Zodra de was volledig gesmolten is, kan u het deel van het houtblok herstellen om het te integreren in een bloemencompositie of een andere decoratieve creatie voor thuis.

Sens: de zin van het creëren van een sfeer made in België

Het Belgische bedrijf Sens werd opgericht in 2010. Een echtpaar uit de Ardennen dat al 20 jaar actief is in de productie van dennenbomen vond de inspiratie voor een nieuw type kaars op een receptie met vrienden. Het idee van de sfeervolle kaars werd geboren. Later hebben de Bertriens hun assortiment ontwikkeld en bieden ze nu ook collecties geurverspreiders en geurkaarsen aan.

Wil u een warme oudejaarsavond doorbrengen in een gepersonaliseerd kerstdecor?

Laat uw natuurlijke of kunstmatige kerstboom gratis bij u thuis bezorgen door Sapins.be en kies voor ons assortiment versieringen. Aarzel niet om ons een offerte op te vragen voor een op maat gemaakte kerstversiering voor uw huis of bedrijf. Neem contact met ons op per telefoon of via ons online formulier voor meer informatie.

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in