Ijspegels decor

Bevestig simpleweg het bovenste deel van de band aan de randen van uw meubels, zodat de ijspegels van verschillende lengtes mooi hangen. Een decor (uit kunstvilt) dat doet denken aan de randen van onze daken wanneer de kou het regenwater verandert in scherpe matte ijspegels, een natuurlijk fenomeen dat altijd zeer bewondebaar is. 

OpmerkingenLengte tussen de 10 en 25cm
Lengte200cm
KleurWit
MaterialenSynthetisch stof
MerkSnow Christmas

4,99 €tax incl.

  • Bestel nu online om van een grote keus te kunnen genieten
  • Kies voor de datum en het uur van de levering tijdens het invoeren van de bestelling
  • We leveren bij u thuis tot  de 24ste december

Notes et avis clients

personne n'a encore posté d'avis
dans cette langue

Accessories

Dat decor versiert ook tafels en kasten

In uw winkel zal het bijdragen tot een winterse en ontvangende sfeer en zal het uw klanten onderdompelen in de magie van Kerstmis. En natuurlijk kan het ook thuis bij de voorbereiding van uw feestelijke decoratie gebruikt worden. Om het decor in te korten voor een bepaald meubelstuk is enkel een goede schaar nodig! Met slechts één rand kan u dat in een groot aantal kleine stukjes verdelen en ophangen, bijvoorbeeld in een kinderkamer waar de stoffen ijspegels een magische sprookjesachtige sfeer creëren.

Onze glinsterende fries met ijspegels is bijna 2 meter lang en wordt opgevouwen in een plastic zak bij u thuis geleverd. De afzonderlijke ijspieken zijn 10 tot 25 cm lang.

Soyez le premier à donner votre avis !

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie:

Haut de la page