Waarom voor een gevlokte witte Nordmann kiezen?

Categories : Onze tips

Het inrichten van uw huis of bedrijf voor de feestdagen kan soms vervelend zijn. Het kan voelen alsof u veel tijd en energie besteedt aan een feestelijke sfeer voor slechts een paar dagen. Maar dat betekent niet dat u uzelf moet beroven van de vreugde die deze versieringen met zich meebrengen. Vandaag de dag zijn er vele manieren om uw huis of kantoor te versieren in de kleuren van Kerstmis. Sapins.be, uw specialist voor kerstbomen geleverd bij u thuis in België, presenteert de must have van 2016, de witte gevlokte kerstboom van Nordmann.

Vlokken, een originele manier om Nordmann bomen te kleuren

161031-IMG-sapin blanc.jpg

Deze Nordmanns hebben een prachtige witte kleur dankzij het vlokkingproces. Dit is een kleurmethode waarbij een lijm op de boom wordt gespoten en bedekt met een dun laagje natuurlijk katoen, in dit geval wit, maar er zijn verschillende kleuren beschikbaar, en dan ook met glitter. Dit proces is niet toxisch en wordt in België uitgevoerd in de werkplaatsen van Sapins.be.

De witte gevlokte kerstboom: een feestelijke boom die al versierd is...

Een witte gevlokte Nordmann is op zich al heel mooi. U hoeft geen versieringen en accessoires meer toe te voegen aan de takken. Zijn pluizige kant geeft de indruk dat hij bedekt is met sneeuwvlokken en zijn glitter maakt hem glanzend. Zelfs naakt ziet het er geweldig uit, of het nu in uw woonkamer, in de lobby van uw bedrijf of in uw winkel staat. Als u het toch wilt versieren, raden wij u een slinger aan met warme of koele witte verlichting. Deze lichtbron zal genoeg zijn om het te laten schijnen.

Nordmann sparren nog beter bestand dankzij het vlokken

Nordmann-bomen zijn van nature al sterker dan gemiddeld. Ze gaan langer mee en drogen ter plaatse zonder hun naalden te verliezen. Maar eenmaal gevlokt, maken de lijm en de laag katoen genaamd "flock" de boom nog duurzamer. De levensduur van de boom hangt natuurlijk van vele factoren af, maar hij zal minstens 5 tot 7 weken meegaan, of zelfs enkele maanden als de boom in ideale omstandigheden wordt bewaard. Bovendien is de lijm geclassificeerd als M1 brandwerend, d.w.z. niet-ontvlambaar.

Alle voordelen van een Nordmann voor uw witte kerstboom

Naast de nieuwe attributen heeft de kuddespar dezelfde voordelen als alle andere Nordmann-bomen:

  • Perfect kegelvormig. Nordmann-bomen zijn zeer volle, dichte en regelmatige bomen, waardoor ze ideaal zijn voor feestelijke decoraties.
  • Laat kappen. Onze e-commerce bomen worden niet voor 20 november gekapt om de versheid en de lange levensduur te garanderen.
  • Verkrijgbaar in vele maten. Onze witte gevlokte kerstbomen zijn te bestellen in maten variërend van 1 tot 3 meter. Heeft u een grotere boom nodig voor uw bedrijf? Aarzel niet om ons een offerte te vragen.

Een vraag over onze kerstbomen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het team van onze e-shop voor kerstbomen. U kan ze telefonisch of schriftelijk bereiken door ons formulier in te vullen. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Share this content