Waarom een Nordmann-kerstboom kiezen in plaats van een klassieke kerstboom?

Categories : Onze tips

Een kerstboom in huis heeft natuurlijk veel meer charme dan een kunstmatige plastic boom. Maar de meeste van deze bomen hebben ook hun nadelen. Dit is echter niet het geval bij alle soorten bomen. Sommige hebben eigenschappen die ze interessanter maken voor het interieur dan andere, zoals de Nordmann. Sapins.be, de specialist in het leveren van de kwaliteit van Nordmann in België, laat u kennismaken met wat het zo bijzonder maakt.

Nordmann: bestendiger dan andere kerstbomen

Plantation de Nordmann

Het eerste voordeel van deze variëteit: een grotere duurzaamheid. Deze situatie is al bij veel families voorgekomen: de dennenboom wordt snel kaal en er vallen veel naalden op de grond. Dit is een zeer zeldzaam verschijnsel bij Nordmann-bomen, omdat ze weinig naalden verliezen en ter plekke uitdrogen. Geen schaamte meer aan die kant. Bovendien blijven ze enkele weken mooi en gevoerd en hebben ze een beter dan gemiddelde hittebestendigheid. Vermijd toch om het aan een radiator te plakken!

Voor een mooiere versiering kiest u voor een Nordmann kerstboom.

Bij het zoeken naar een boskoning om de festiviteiten te versieren, is het gebruikelijk om een aantal biscoreuze bomen tegen te komen, andere niet erg struikachtig of met een vreemde vorm. Het vinden van de ideale boom kan uren, dagen of zelfs bijna onmogelijk zijn. De Nordmann is een bijzondere variëteit van sparren waarvan de vorm altijd zeer kegelvormig is, dankzij de regelmaat van hun takken, die allemaal zeer vol met naalden zitten. Omdat hij op deze manier gemakkelijk kan worden versierd, is deze boom perfect voor de kerst van uw bedrijf of familie.

Kindveilige kerstbomen

Een voordeel van de Nordmann ten opzichte van zijn soortgenoten is dat zijn naalden niet steken. De takken zijn erg zacht. Uw kindjes lopen geen enkel risico als ze in de buurt van uw boom komen, zelfs niet als deze is uitgedroogd.

Iedereen kan zijn droom Nordmann vinden voor de eindejaarsfeesten.

Aangezien Nordmann-bomen echt superieur zijn aan andere naaldbomen, bieden sommige denneboomspecialisten ze aan in een grote verscheidenheid aan maten, variërend van 1 tot 3 meter, soms zelfs meer. De beste sparrenhandelaren bieden u ook gevlokte sparren aan, d.w.z. gekleurd door het spuiten van natuurlijk katoen dat op de boom geverfd is. Of u nu een kleine groene boom of een grote witte den wil, u zal een Nordmann kunnen vinden die aan uw wensen voldoet.

Neem contact op met Sapins.be, uw Nordmann-specialist in België.

Er is geen betere manier om een Nordmann boom bij u thuis te laten bezorgen dan onze e-shop. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ze aan ons team te stellen, telefonisch of schriftelijk via ons formulier en zij zullen u snel antwoorden.

Share this content