Een Nordmann kerstboom bestellen en een goede daad doen voor het milieu, het is mogelijk!

Categories : Onze tips

De verkoop van Nordmann sparren betekent niet noodzakelijkerwijs "de gezondheid van de planeet schaden". Vandaag de dag zijn er veel manieren voor bedrijven om eco-verantwoordelijk te worden. De bomen die door Sapins.be worden verkocht, komen uit duurzaam beheerde bossen. Om echter steviger verankerd te raken in een ecologische aanpak, lanceert ons e-commerce bedrijf dat kerstbomen verkoopt in België een partnerschap met Reforest'Action. Lees er alles over in dit artikel.

Onderneem actie voor herbebossing elke keer dat u een Nordmann-boom koopt.161007-img-reforestaction.jpg

Reforest'Action is een Franse sociale onderneming met een ecologische roeping. Het biedt iedereen die dat wil, zowel particulieren als bedrijven, de mogelijkheid om bomen te planten en de positieve impact ervan te monitoren via het internet. De organisatie plant meer dan 100.000 bomen per jaar, verspreid over Frankrijk, Senegal, Haïti, Peru, Spanje en de Verenigde Staten. Herbebossing is een van de grootste uitdagingen voor de toekomst van onze planeet. Het beïnvloedt zowel het klimaat als de biodiversiteit. Het leek dan ook vanzelfsprekend voor Sapins.be om zich bij een dergelijk project aan te sluiten.

Hoe werkt het partnerschap tussen Sapins.be en Reforest'Action?

Om bij te dragen tot deze herbebossingsactie werkt Sapins.be samen met Reforest'Action via haar e-commerce. Telkens u een bestelling plaatst voor een van onze prachtige Nordmann sparren, vers en bossig, heeft u de mogelijkheid om het planten van een boom te financieren. Het kan niet eenvoudiger. Tijdens uw aankoop, net voordat u betaalt, heeft u de mogelijkheid om het vakje Reforest'Action aan te vinken. Hierdoor wordt een extra boom toegevoegd aan de bossen van de organisatie voor het bescheiden bedrag van 0,99 €. Een gemakkelijke en efficiënte manier om bij te dragen aan het behoud van onze planeet. Bovendien neemt Sapins.be ook deel aan deze actie. Het bedrijf heeft zich ertoe verbonden het planten van 2000 bomen in Haïti te financieren.

Nordmann dennenbomen geleverd in België: de voordelen

Met deze actie kan u dus een kwaliteitsboom in uw bedrijf of huis laten groeien zonder bij te dragen aan de ontbossing. Deze Nordmann-bomen worden in het hele land geleverd en zijn afkomstig uit duurzame bossen (waarvan 80% in België). Ontdek hun vele kwaliteiten:

  • Laat kappen. Om bomen met een grote frisheid te kunnen bieden, worden ze niet voor 20 november gekapt. Zo gaan ze langer mee in uw huis.
  • Conisch en goed bossig. In onze e-commerce zijn geen bomen zonder naalden of ontbrekende takken. Onze bomen zijn regelmatig en bossig, ongeacht hun grootte.
  • Bestand. De robuuste Nordmann sparren zijn veilig in de hitte, zelfs binnenshuis. Ze zullen ter plekke drogen zonder hun naalden te verliezen.
  • Zacht en veilig. Kinderen lopen geen risico op verwondingen door de takken van een Nordmann-spar, omdat ze niet steken.

Neem contact op met Sapins.be voor meer informatie over Nordmann sparren.

Hebt u vragen over het Reforest'Action programma of ons kerstboomaanbod? Aarzel niet en neem contact op met Sapins.be. U hebt twee mogelijkheden: telefonisch of schriftelijk via ons contactformulier. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Share this content