Facebook Pixel
search

Kerstslinger Bogota & lichtjes 270cm

Kerstslinger in groene kleur, 270 cm lang en 30 cm breed met 100 geïntegreerde en discrete lichtjes.De Bogota Guirlande PVC met Warm LED verlichting in de lengte 270 cm met connector is een volle en brede guirlande.Deze Bogota Kerst Guirlande van PVC materiaal met geintegreerd Warm LED verlichting in de lengte 270 cm is koppelbaar zodat er een lange verlichte guirlande ontstaat, met slechts een aansluitpunt! 

Gebruik
Binnen en buiten
Lampen
100 lampen
Kleur
Groen
Afwerking
Hogere kwaliteit
Materialen
Mengeling van takken in PE / PVC
Kerstbomen
Kunstmatig
Voordelen
Heel makkelijk te monteren
Opmerkingen
Brandveilig (NEN 71-2)
Eco-pass
Endered - Monizze - Sodexo
€ 99,00
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
954270LED

Betaalmiddelen

Levering

BESCHRIJVING:


De Bogota Guirlande PVC met Warm LED verlichting in de lengte 270 cm met connector is een volle en brede guirlande.
Deze Bogota Kerst Guirlande van PVC materiaal met geintegreerd Warm LED verlichting in de lengte 270 cm is koppelbaar zodat er een lange verlichte guirlande ontstaat, met slechts een aansluitpunt! 6x Adapter is meegeleverd bij deze guirlande.

Kenmerkend voor deze guirlande zijn de sterke takken en de 100 Warm LED lampjes kunnen worden aangesloten / gekoppeld met maximaal 6 andere guirlandes. Deze kunstmatige guirlande is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal.

Met een mooie kerst guirlande rond de balustrade is je trap direct in kerstsferen gehuld. Zeker met een paar decoratieve kerstballen erin verwerkt. Guirlandes zijn er met en zonder verlichting en in verschillende lengtes. Zo vind je voor die ene plek in jouw huis de perfecte guirlande!


De Bogota  Guirlande PVC met Warm LED verlichting 270 cm - connector wordt per 6 geleverd in een opbergdoos, waar u de guirlande(s) na de vakantie weer voor het volgende jaar gemakkelijk kunt opbergen.


Natuurlijk voldoet deze volledig Bogota Guirlande PVC met Warm LED verlichting 270 cm aan de veiligheidseisen en normen (NEN 71-2). Geschikt voor horeca / openbare ruimte: voorzien van brandveiligheidscertificaat!

MEER WETEN OVER DE LEVERINGSDIENSTEN EN VERSIERINGEN VAN SAPINS.BE?

Sapins.be verkoopt sinds 1997 kerstversiering en kerstbomen. Wij staan klaar om u verder te helpen. Onze diensten zijn flexibel en wij hebben stricte kwaliteitsnormen. Onze producten zijn van perfecte kwaliteit. Contacteer ons via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk u een antwoord geven.

 

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in