Onze kerstbomen 

Ontdek het gamma kerstbomen bij Sapins.be. Het zijn allemaal Nordmann-sparren, bekend voor hun sterkte en zachtheid. Al onze kerstbomen worden gratis thuis geleverd, overal in België.

Gratis Levering in héél België

Reforest'action Een gekochte kerstboom, een geplante boom

WAAROM UW KERSTBOOM BESTELLEN VIA SAPINS.BE ?

Het is nooit te vroeg om een kerstboom voor Kerstmis te bestellen. Ontdek alle voordelen van Sapins.be:

GRATIS LEVERING VAN UW KERSTBOOM OVERAL IN BELGIË

Over het hele land is de levering van uw kerstboom gratis: levering is mogelijk bij u thuis of op kantoor. Het maakt niet uit waar we moeten leveren : in Aarlen of in Antwerpen, en dat voor iedere boom van een of twee meter hoog.

ONTDEK ONZE LEVERINGSDAGEN:

  • Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant: van maandag tot zaterdag;
  • Wallonië: op maandag en woensdag;
  • Vlaanderen: op dinsdag en donderdag.

SAPINS.BE IS PARTNER VAN REFOREST ACTION VOOR HET BEHOUD VAN DE BOSSEN

Reforest Action is een onderneming die voor het milieu zorgt. Reforest Action zorgt online voor de financiering van het herplanten van bomen over de hele wereld. Om deel te nemen aan dit prachtig project biedt Sapins.be haar klanten aan bij te dragen aan de herbebossing en de eco- en sociale ontwikkeling in Haïti.

Deelnemen is heel makkelijk: zodra u een kerstboom koopt, financiert u het planten van een boom in Haïti. Het is een makkelijke en goedkope manier voor het behoud van de longen van onze planeet.

 NIEUW: KUNSTKERSTBOOM MET KERSTVERLICHTING

Dit jaar biedt Sapins.be u, naast onze klassieke kunstkerstbomen, de mogelijkheid om een kunstboom aan te schaffen die door ons is voorzien van verlichting. Een praktische en efficiënte oplossing als u uw kantoren wil inrichten met een boom voor de feestdagen, en dit zonder veel moeite.

DE NORDMANN, DE KONING DER KERSTBOMEN

Het is niet makkelijk om mooiere kerstbomen te vinden dan die aangeboden door Sapins.be.  

Wij bieden voornamelijk Nordmann kerstbomen aan met tal van voordelen :

  • Versheid: Om verse kerstbomen die lang duren te garanderen, kappen we ze niet voor 20 november ;
  • Regelmatige vorm: Wij kiezen bomen van verschillende maten, maar met altijd een perfecte piramidevorm.
  • Robuust: Nordmann-bomen staan bekend voor hun weerstand, ook in een warme huiskamer. Doordat zij ter plaatse drogen verliezen ze hun naalden niet.
  • Zachtheid. De naalden van Nordmann kerstbomen prikken niet. Hier is dus geen risico’s voor uw kinderen.
  • Het merendeel van onze kerstbomen wordt in België geproduceerd. De meeste van onze kerstbomen groeien op Belgische bodem. Het is de bedoeling dat Sapins.be binnenkort enkel nog 100% Belgische bomen verkoopt.

HEEFT U VRAGEN OVER ONZE KERSTBOMEN?

Bestel de kerstboom van uw keuze direct online (zie hierboven). U kan ons ook onmiddellijk contacteren voor vragen of advies. Schrijf ons via ons contactformulier en het team zal u zo snel mogelijk antwoorden. Hebt u een specifieke vraag? Aarzel niet om ons een offerte op maat te vragen voor uw boom, die ongetwijfeld aan uw verwachtingen zal voldoen.

Haut de la page