Kerstversiering en accessoires 

Omdat Kerstmis uniek is voor iedereen, biedt Sapins.be verschillende mogelijkheden voor het versieren van uw salon, bureau of showroom. Ontdek in deze rubriek alles wat u nodig heeft om uw eindejaarsfeesten onvergetelijk te maken.

Meer
per pagina

KOOP UW KERSTVERSIERING ONLINE: DE JUISTE KEUZE 

Sapins.be is eerst en vooral een praktische online shop. U kunt exact uw gewenste kerstboom selecteren, een echte of een kunstboom, groen of gekleurd, in de maat die u wilt en dit alles rechtstreeks via uw computer.
Om uw versierproject helemaal af te maken, biedt Sapins.be u ook nog een brede collectie aan van kerstversiering voor de kerstboom in huis of op kantoor. In een klik op onze website bestelt u al uw decoratie voor de winter.

ZORGVULDIG GEKOZEN KERSTVERSIERING

Alle decoratieartikelen aangeboden door Sapins.be zijn de vruchten van een selectiewerk. Ons team gaat jaarlijks naar de grote kerstmarkt in Frankfurt. Daar analyseren ze wat de verschillende leveranciers van fantastische producten verkopen om u te kunnen aanbieden. Er zijn decoratieve accessoires voor alle smaken en budgetten, variërend van heel klassiek tot meer modern.

Als u ongewone objecten wilt, consulteer dan onze rubriek “Geschenken”. In deze categorie ontdekt u alle decoratie die we hebben gekozen omwille van hun originaliteit.

DE DECORATIE-KITS VAN SAPINS.BE VERGEMAKKELIJKEN U HET LEVEN

Voor bedrijven die hun gebouw willen versieren met een mooie kerstboom zonder er te veel tijd aan te besteden, heeft Sapins.be twee oplossingen.

· Decoratiekits : Ontdek de decoratiekits die door onze teams worden gemaakt. U kiest gewoon een thema en de grootte van uw kerstboom. U ontvangt vervolgens een pakket met ballen, slingers, accessoires en andere decoratieartikelen. Het bevat alles wat u nodig heeft om uw boom met smaak te versieren. 

· Decoratie van uw boom door Sapins.beAls u geen tijd heeft om uw kerstboom zelf te versieren, kies dan op onze website een kerstboom en een thema. Ons team komt vervolgens de boom bij u thuis of op kantoor leveren en versieren.

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONZE AANBIEDINGEN?

Contacteer ons op Sapins.be als u vragen hebt. U kunt ons ook telefonisch contacteren of ons schrijven via het antwoordformulier. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

Haut de la page