Kunstmatige kerstboom
search
Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom

Kunstmatige Bogota boom met lichtjes

De kunstkerstboom Bogota PE / PVC Premium - Smart LED is een natuurlijke uitziende kunstkerstboom verlicht met warm LED verlichting. De LED lampjes zijn mooi verdeeld over de kunstkerstboom en de snoeren van de LED lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken

Een boom gekocht bij ons=1 boom herplant!

Bestel nu en word geleverd op de dag van uw keuze...

Gratis levering bij u thuis.

Levering
Levering in Belgie & Luxemburg
Opmerkingen
Brandveilig (NEN 71-2)
Spar geleverd in zijn verpakking en niet gemonteerd
Draadkleur
Groen
Gebruik
Binnen
Kleur
Groen
Afwerking
Hogere kwaliteit
Materiaal
Mengeling van takken in PE / PVC
Kleur van de lamp
Warm wit LED, met Del schakelaar aan voet
Kerstbomen
Kunstmatig
Eco-pass
Edered - Monizze - Sodexo
€ 210,00
Inclusief belasting
Grootte Bogota met lichten
Aantal
Op voorraad

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
947150-SMART

Betaalmiddelen

Levering

BESCHRIJVING:

De kunstkerstboom Bogota PE / PVC Premium - Smart LED is een natuurlijke uitziende kunstkerstboom verlicht met warm LED verlichting. De LED lampjes zijn mooi verdeeld over de kunstkerstboom en de snoeren van de LED lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken.

Deze kunstkerstboom zet je met behulp van de scharnierconstructie in een handomdraai in elkaar. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt. Dit scharniersysteem zorgt er ook voor dat alle Smart - LED lampjes op de goede plaats zitten en dat het snoer van de verlichting tussen de takken is weggewerkt. Je hoeft dus niet zelf alle verlichting in de kunstkerstboom te hangen en de lampjes zitten altijd mooi verdeeld in je boom. Het lastigste klusje is dus al gedaan!

De basis van deze kunstkerstboom Bogota is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen. Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in mallen met een PE materiaal. Deze mallen worden gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven. Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van pvc. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en pvc in combinatie met bruine zijtakken geeft de boom een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de boom goed kunt decoreren met ballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.

De geintegreerde Smart LED lampjes zijn mooi verdeeld over de kunstkerstboom en de snoeren van de Smart - LED lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Dit bespaart u veel tijd! U kunt gelijk beginnen met decoreren na het opbouwen van uw kunstkerstboom!Uiteraard is deze kunstkerstboom Bogota PE / PVC Premium met warm - Smart LED verlichting brandwerend behandeld voor uw veiligheid. (NEN 71-2)

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTMATIGE BOOM?

Kerstbomen zijn er nu in allerlei kleuren, vormen en materialenKiest u dit jaar dus liever een kunstmatige of een natuurlijke boom? Beide oplossingen zijn voordelig, maar de kunstboom is bijzonder geschikt in bepaalde zeer specifieke gevallen. Het vermindert het risico op brand, veroorzaakt geen allergieën, is sterk, zijn levensduur is vijf keer zo lang als die van een natuurlijke boom, enz.

Bent u het beu om elk jaar een boom in de vuilbak te gooien? U kan de geur van de boom niet verdragen? Zou een kunstmatige boom voor uw commerciële ruimte veiliger zijn? Zonder nog meer angst of risico's te lopen, wordt de traditie van de dennenboom in stand gehouden dankzij de groene kunstboom. Sapins.be biedt groene kunstmatige dennenbomen aan van topkwaliteit. Van 120 tot 210 cm.

DE VOORDELEN VAN DE KUNSTMATIGE KERSTBOOM:

Kerstmis zonder kerstboom heeft weinig zin. Maar soms kost een natuurlijke boom veel tijd en energie. Een kunstboom is een goed alternatief voor de echte Nordmann of Fijnspar. Ze lijken sterk op elkaar, maar hij is eleganter en veel praktischer.

Vereenvoudig de voorbereiding van Kerstmis en kies voor een kunstmatige boom! Hier zijn de vele voordelen:

  •     Herbruikbaar. De kunstboom is vijf jaar lang herbruikbaar. Het is een investering op lange termijn. Hij verliest zijn naalden niet en blijft intens groen.
  •     Beschikbaar wanneer u het wenst. Voor wie zijn decoratie al vanaf 1 december wil installeren, kunstkerstbomen zijn altijd beschikbaar.
  •     Praktisch. Het is gemakkelijk om hem op te ruimen.
  •     Sterk en stabiel. De kunstmatige kerstboom staat op zichzelf.
  •     Eenvoudig te versieren.
  •     Geen geur, geen allergenen.
  •     Gemakkelijk te onderhouden en op te ruimen.
  •     Brandveilig.

MEER WETEN OVER DE LEVERINGSDIENSTEN EN VERSIERINGEN VAN SAPINS.BE?

Sapins.be verkoopt sinds 1997 kerstversiering en kerstbomen. Wij staan klaar om u verder te helpen om van uw kerst een droom te maken. Onze diensten zijn flexibel en wij hebben stricte kwaliteitsnormen. Onze producten zijn van perfecte kwaliteit. Contacteer ons via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk u een antwoord geven.

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in