Kunstmatige kerstboom
search
Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom Kunstmatige kerstboom

Kunstmatige Bogota boom

De Bogota PE / PVC Premium is een prachtige natuurgetrouwe kunstkerstboom. Kenmerkend van deze kunst kerstboom is de symmetrische vorm en dat de stevige takken doorlopen tot aan de bodem. Deze kunststof kerstboom is gemaakt van hoogwaardig PE & PVC materiaal.

Een boom gekocht bij ons=1 boom herplant!

Bestel nu en word geleverd op de dag van uw keuze...

Gratis levering bij u thuis.

Levering
Levering in Belgie & Luxemburg
Opmerkingen
Brandveilig (NEN 71-2)
Spar geleverd in zijn verpakking en niet gemonteerd
Gebruik
Binnen
Kleur
Groen
Afwerking
Hogere kwaliteit
Materiaal
Mengeling van takken in PE / PVC
Fixatie
Geleverd met zijn metalen voet
Kerstbomen
Kunstmatig
Voordelen
Heel makkelijk te monteren
Eco-pass
Edered - Monizze - Sodexo
€ 145,00
Inclusief belasting
Grootte Bogota zonder lichten
Aantal
Op voorraad

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
 (5/5)  - 1 rating(s) - 1 review(s)
View distribution
946150

Betaalmiddelen

Levering

BESCHRIJVING:


De Bogota PE / PVC Premium is een prachtige natuurgetrouwe kunstkerstboom. Kenmerkend van deze kunst kerstboom is de symmetrische vorm en dat de stevige takken doorlopen tot aan de bodem. Deze kunststof kerstboom is gemaakt van hoogwaardig PE & PVC materiaal. Door de sterke takken kunt u gemakkelijk veel versieringen in de Bogota PE / PVC Premium hangen.

De scharnierconstructie maakt de Bogota PE / PVC Premium eenvoudig op te zetten. De kunstkerstboom bestaat uit drie delen: de onderkant, het midden en de top. De takken zitten al vast een de stam, deze hoeft u er niet stuk voor stuk in te steken (scharnierconstructie).

De basis van deze kunstkerstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen. Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in een mal met PE materiaal. Deze mal wordt gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven. Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van PVC. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en PVC in combinatie met bruine zijtakken geeft deze kunstkerstboom een echt natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de kunstkerstboom goed kunt decoreren met ballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.


Uiteraard voldoet deze vol uitziende kunststof kerstboom Bogota aan de gestelde brandveiligheidseisen en normen (NEN 71-2).

Waarom kiezen voor een kunstmatige boom?

Kerstbomen zijn er nu in allerlei kleuren, vormen en materialen. Kiest u dit jaar dus liever een kunstmatige of een natuurlijke boom? Beide oplossingen zijn voordelig, maar de kunstboom is bijzonder geschikt in bepaalde zeer specifieke gevallen. Het vermindert het risico op brand, veroorzaakt geen allergieën, is sterk, zijn levensduur is vijf keer zo lang als die van een natuurlijke boom, enz.

Bent u het beu om elk jaar een boom in de vuilnisbak te gooien? U kan de geur van de boom niet verdragen? Zou een kunstmatige boom voor uw commerciële ruimte veiliger zijn? Zonder nog meer angst of risico's te lopen, wordt de traditie van de dennenboom in stand gehouden dankzij de groene kunstboom. Sapins.be biedt groene kunstmatige dennenbomen aan van topkwaliteit. Van 120 tot 210 cm.

DE VOORDELEN VAN DE KUNSTMATIGE KERSTBOOM:

Kerstmis zonder kerstboom heeft weinig zin. Maar soms kost een natuurlijke boom veel tijd en energie. Een kunstboom is een goed alternatief voor de echte Nordmann boom. Ze lijken sterk op elkaar, maar hij is eleganter en veel praktischer.

Vereenvoudig de voorbereiding van Kerstmis en kies voor een kunstmatige boom! Hier zijn de vele voordelen:

  •     Herbruikbaar. De kunstboom is vijf jaar lang herbruikbaar. Het is een investering op lange termijn. Hij verliest zijn naalden niet en blijft intens groen.
  •     Beschikbaar wanneer u het wenst. Voor wie zijn decoratie al vanaf 1 december wil installeren, kunstkerstbomen zijn altijd beschikbaar.
  •     Praktisch. Het is gemakkelijk om hem op te ruimen.
  •     Sterk en stabiel. De kunstmatige kerstboom staat op zichzelf.
  •     Eenvoudig te versieren.
  •     Geen geur, geen allergenen.
  •     Gemakkelijk te onderhouden en op te ruimen.
  •     Brandveilig.

MEER WETEN OVER DE LEVERINGSDIENSTEN EN VERSIERINGEN VAN SAPINS.BE?

Sapins.be verkoopt sinds 1997 kerstversiering en kerstbomen. Wij staan klaar om u verder te helpen. Onze diensten zijn flexibel en wij hebben stricte kwaliteitsnormen. Onze producten zijn van perfecte kwaliteit. Contacteer ons via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk u een antwoord geven.

 

By on  11 Dec 2021 (Kunstmatige Bogota boom) :
(5/5

Kunstkerstboom

Beste, ik ben heel tevreden over het product en zeker ook over de service: duidelijke info en punctualiteit in verband met de levering. En ik zou eveneens een pluim willen geven aan de vriendelijke en beleefde bezorger.
Met vriendelijke groeten
Annick Van de Voorde

Report abuse

Je bent misschien ook geïnteresseerd in