Facebook Pixel
Kunstmatige Bergen boom en lichtjes
search
 • Kunstmatige Bergen boom en lichtjes
 • Kunstmatige Bergen boom en lichtjes
 • Kunstmatige Bergen boom en lichtjes
 • Kunstmatige Bergen boom en lichtjes
 • Kunstmatige Bergen boom en lichtjes

Kunstmatige Bergen boom & lichtjes

De smalle kunstkerstboom Bergen PE / PVC Premium Smart - LED is een natuurlijke uitziende kunstkerstboom. Dit komt door de mix van hoogwaardig PE & PVC materiaal. De verlichtingsbedrading is geïntegreerd in de stam van de boom en is verbonden met een voetpedaal.

Een boom gekocht bij ons=1 boom herplant!

Bestel nu en word geleverd op de dag van uw keuze...

Levering
Gratis Levering in Belgie & Luxemburg
Opmerkingen
Brandbestendig (NEN 71-2)
Spar geleverd in zijn verpakking en niet gemonteerd
Draadkleur
Groen
Gebruik
Binnen
Kleur
Groen
Afwerking
Hogere kwaliteit
Diameter
180cm-91cm / 210cm-106cm
Materialen
PE & PVC
Kleur van de lamp
Warm wit LED, met Del schakelaar aan voet
Kerstbomen
Kunstmatig
Voordelen
Heel makkelijk te monteren
Eco-pass
Endered - Monizze - Sodexo
€ 225,00
Inclusief belasting
Grootte Bergen met lichten
Aantal
Op voorraad

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
972180

Betaalmiddelen

Levering

De smalle kunstkerstboom Bergen PE / PVC Premium Smart - LED is een natuurlijke uitziende kunstkerstboom. Dit komt door de mix van hoogwaardig PE & PVC materiaal. Deze smalle kunstkerstboom heeft een grillige en onregelmatige structuur, net zoals de echte dennenbomen uit de natuur dat hebben.


Deze smalle kunstkerstboom Bergen PE / PVC Premium Smart - LED zet je met behulp van de scharnierconstructie in een handomdraai in elkaar. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de smalle kunstkerstboom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kunstkerstboom wordt. Dit scharniersysteem zorgt er ook voor dat alle LED lampjes op de goede plaats zitten en dat het snoer van de verlichting tussen de takken is weggewerkt. Je hoeft dus niet zelf alle verlichting in de kunstkerstboom te hangen en de lampjes zitten altijd mooi verdeeld in je kunstkerstboom. Het lastigste klusje is dus al gedaan!

De basis van deze kunstkerstboom Bergen is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen. Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in mallen met een PE materiaal. Deze mallen worden gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven. Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van pvc. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en pvc in combinatie met bruine zijtakken geeft de boom een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de boom goed kunt decoreren met ballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.


Deze smalle kunstkerstboom Bergen PE / PVC Premium Smart - LED bevat een smart adapter, waarmee de warm LED verlichting te bedienen is door middel van de Royal Christmas app. De app is beschikbaar voor zowel Android en iOS. De volgende functies zijn o.a. mogelijk: verlichting dimmen, verlichting aan / uit, instellen van timer(s) per dag, de helderheid van de LED verlichting, knipperen van de LED verlichting, seqentieel verlichten zoals met Slow-Fade & Slow Glo.

De bedrading van de verlichting is geïntegreerd in de kunstkerstboom en wordt aangesloten met een voetschakelaar. De LED lampjes zijn mooi verdeeld over de kunstkerstboom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken.

KWALITEITEN

Kerstbomen zijn er nu in alle kleuren, vormen en materialen. Kiest u dit jaar dus liever voor een kunstmatige of natuurlijke boom? Beide oplossingen zijn voordelig, maar de kunstboom is bijzonder geschikt in bepaalde zeer specifieke gevallen. Het vermindert het risico op brand, het veroorzaakt geen allergieën, het is stevig, zijn levensduur is vijf keer zo lang als die van een natuurlijke boom, enz.

Bent u het beu uw boom elk jaar weg te gooien? Kan u de geur van een boom niet verdragen? Zou een kunstmatige boom voor uw commerciële ruimte veiliger zijn? Zonder nog meer angst of risico's te lopen, wordt de traditie van de dennenboom gehouden dankzij de groene kunstboom. Sapins.be biedt groene kunstmatige dennenbomen van topkwaliteit. Van 120 tot 210 cm.

DE VOORDELEN VAN DE GROENE KUNSTBOOM

Kerstmis zonder boom heeft weinig zin. Maar soms kost een natuurlijke boom veel tijd en energie. De kunstboom is een slim alternatief voor de Nordmann of Fijnspar. Het ziet er net zo uit als zij, het is net zo elegant als zij zijn, en veel praktischer.

Vereenvoudig uw Kerstmis door te kiezen voor een kunstboom! Hier zijn de vele voordelen:

 • Herbruikbaar. De kunstboom blijft de lievelingsboom van onze klanten omdat hij minstens vijf jaar lang herbruikbaar is als u er goed voor zorgt. Het is een echte langetermijninvestering. Het verliest zijn naalden niet en blijft intens groen.
 • Beschikbaar wanneer u wil. Het kerstseizoen komt steeds eerder. Als u uw decoratie al op 1 december wil installeren is dat geen probleem omdat ze direct beschikbaar zijn.
 • Praktisch. Geleverd in stukken, is het gemakkelijk op te bergen, neem het op het juiste moment uit de kast.
 • Het is sterk en stabiel. De groene kunstmatige dennenboom staat op zichzelf, hij heeft geen extra voet nodig.
 • Gemakkelijk te versieren. Druk, maar niet te druk met nog plaats voor versieringen.
 • Geen geur, geen allergeen effect.
 • Het veroorzaakt geen vuil en is gemakkelijk te onderhouden.
 • Brandveilig.

MEER INFO NODIG?

Gespecialiseerd in de decoratie, marketing en levering van kerstbomen, staat Sapins.be sinds 1997 tot uw beschikking om een droomkerst waar te maken. We zijn flexibel en volgen alle kwaliteitsnormen op voor onze producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons online contactformulier. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

 

 

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in