Facebook Pixel
 • -5%
Kunstmatige Bergen boom
search
 • Kunstmatige Bergen boom
 • Kunstmatige Bergen boom
 • Kunstmatige Bergen boom
 • Kunstmatige Bergen boom

Kunstmatige Bergen boom

Heeft u een kleine (woon)kamer? De natuurgetrouwe Bergen PE / PVC Premium is een smal model kunstkerstboom. De kunstkerstboom ziet er realistisch uit door de mix van hoogwaardig PE & PVC materiaal. Deze kunstkerstboom is geschikt voor verschillende soorten decoratie en past door zijn smal model op bijna iedere plek!

Een boom gekocht bij ons=1 boom herplant!

Bestel nu en word geleverd op de dag van uw keuze...

Gratis levering bij u thuis.

Levering
Gratis Levering in Belgie & Luxemburg
Opmerkingen
Brandbestendig (NEN 71-2)
Spar geleverd in zijn verpakking en niet gemonteerd
Gebruik
Binnen
Kleur
Groen
Afwerking
Hogere kwaliteit
Materialen
PVC
Kerstbomen
Kunstmatig
Voordelen
Heel makkelijk te monteren
Eco-pass
Endered - Monizze - Sodexo
€ 120,00
€ 114,00 5% korting
Inclusief belasting
Grootte Bergen
Aantal
Op voorraad

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
971180

Betaalmiddelen

Levering

Heeft u een kleine (woon)kamer? De natuurgetrouwe Bergen PE / PVC Premium is een smal model kunstkerstboom. De kunstkerstboom ziet er realistisch uit door de mix van hoogwaardig PE & PVC materiaal. Deze kunstkerstboom is geschikt voor verschillende soorten decoratie en past door zijn smal model op bijna iedere plek!

De Bergen PE / PVC Premium - kunstkerstboom bestaat uit drie delen: de onderkant, het midden en de top. De takken zitten al vast een de stam, deze hoeft u er niet stuk voor stuk in te steken (Scharnierconstructie).


De basis van deze kunstkerstboom Bergen PE / PVC Premium is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen. Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in een mal met PE materiaal. Deze mal wordt gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur krijgen. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven. Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van PVC materiaal. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken PVC in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en PVC, in combinatie met bruine zijtakken, geeft de kunstkerstboom een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de kunstkerstboom goed kunt decoreren met kerstballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.

De smalle kunstkerstboom - Bergen PE / PVC Premium wordt geleverd in een opbergdoos waarin u de kunststof kerstboom na de feestdagen weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgende jaar.


Uiteraard voldoet de smalle kunstkerstboom - Bergen PE / PVC Premium aan de gestelde brandveiligheidseisen en normen (NEN 71-2)

KWALITEITEN

Kerstbomen zijn er nu in alle kleuren, vormen en materialen. Kiest u dit jaar dus liever voor een kunstmatige of natuurlijke boom? Beide oplossingen zijn voordelig, maar de kunstboom is bijzonder geschikt in bepaalde zeer specifieke gevallen. Het vermindert het risico op brand, het veroorzaakt geen allergieën, het is stevig, zijn levensduur is vijf keer zo lang als die van een natuurlijke boom, enz.

Bent u het beu uw boom elk jaar weg te gooien? Kan u de geur van een boom niet verdragen? Zou een kunstmatige boom voor uw commerciële ruimte veiliger zijn? Zonder nog meer angst of risico's te lopen, wordt de traditie van de dennenboom gehouden dankzij de groene kunstboom. Sapins.be biedt groene kunstmatige dennenbomen van topkwaliteit. Van 120 tot 210 cm.

DE VOORDELEN VAN DE GROENE KUNSTBOOM

Kerstmis zonder boom heeft weinig zin. Maar soms kost een natuurlijke boom veel tijd en energie. De kunstboom is een slim alternatief voor de Nordmann of Fijnspar. Het ziet er net zo uit als zij, het is net zo elegant als zij zijn, en veel praktischer.

Vereenvoudig uw Kerstmis door te kiezen voor een kunstboom! Hier zijn de vele voordelen:

 • Herbruikbaar. De kunstboom blijft de lievelingsboom van onze klanten omdat hij minstens vijf jaar lang herbruikbaar is als u er goed voor zorgt. Het is een echte langetermijninvestering. Het verliest zijn naalden niet en blijft intens groen.
 • Beschikbaar wanneer u wil. Het kerstseizoen komt steeds eerder. Als u uw decoratie al op 1 december wil installeren is dat geen probleem omdat ze direct beschikbaar zijn.
 • Praktisch. Geleverd in stukken, is het gemakkelijk op te bergen, neem het op het juiste moment uit de kast.
 • Het is sterk en stabiel. De groene kunstmatige dennenboom staat op zichzelf, hij heeft geen extra voet nodig.
 • Gemakkelijk te versieren. Druk, maar niet te druk met nog plaats voor versieringen.
 • Geen geur, geen allergeen effect.
 • Het veroorzaakt geen vuil en is gemakkelijk te onderhouden.
 • Brandveilig.

MEER INFO NODIG?

Gespecialiseerd in de kerstversiering, marketing en levering van kerstbomen, staat Sapins.be sinds 1997 tot uw beschikking om een droomkerst waar te maken. We zijn flexibel en volgen alle kwaliteitsnormen op voor onze producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons online contactformulier. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

 

 

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in