• -10%
Natuurlijke Nordmann dennentakken  - 1
search
Natuurlijke Nordmann dennentakken  - 1

Natuurlijke Nordmann takken

De natuurlijke Nordmann-tak met zijn groene kleur en speciale geur zal u helpen bij het versieren van uw huis of tafel voor Kerstmis.

Levering
Minimum 3
Gewicht
5 kg
Gebruik
Decoratie
Grootte
50 tot 70 cm
Inhoud
6 tot 8 takken per bestelling
Kerstbomen
Natuurlijke Nordmann takken
Voordelen
Heel resistente takken
Provenance
België
€ 14,50
€ 13,05 10% korting
Inclusief belasting
Aantal
In stock

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
SINTBRANCHE

Betaalmiddelen

Levering

Als u uw kerstversiering een natuurlijk tintje wilt geven, is dit een leuk idee! Door gebruik te maken van de van nature blauwachtige takken van de kerstboom, krijgt u een unieke decoratie die indruk zal maken op uw gasten. De charmante eenvoud van de natuurlijke takken wordt benadrukt. Hebt u graag traditionele kerstversieringen en bent u niet tegen een beetje lef dat in de gewoontes zou blijven. Laat u dus verleiden door de natuurlijke takken met een blauwachtige kleur en bijzondere geur. Dit is het elegante decoratie idee van het jaar!

Waarom houden we van de natuurlijke tak?

Een glazen vaas met katoen in sneeuwvlok-effect, fruit, een kaars, een paar voorwerpen, een eenvoudig idee, er zijn een heel aantal eenvoudige ideeën om uw sparrentak te versieren. Ideaal voor uw binnenhuisinrichting, de natuurlijke sparrentak heeft vele voordelen:

  • 1001 decoratieve ideeën. Het is tijd om vindingrijk te zijn en te recupereren. Het is tijd om uw creativiteit wakker te maken. U kan uw interieur op duizenden manieren inrichten met een natuurlijke blauwe tak.
  • Bespaar geld. In een vaas, in een slinger, aan de muur, op een tafel, kan u deze tak gebruiken in een oneindig aantal decoratieve ideeën.
  • Natuurlijk en elegant uiterlijk. Het is gewoonweg een verbazingwekkende versiering!
  • Diversiteit. De sparrentak kan worden gecombineerd met een breed scala aan decoratieve objecten. Versier kale takken met lichte slingers, lint, glanzende kerstballen, enz.
  • Trendy.

WIL U MEER WETEN OVER ONZE LEVERINGSDIENSTEN OF ONZE EXPERTISE OP HET GEBIED VAN DECORATIE?

Op zoek naar decoratieve ideeën? U bent op de juiste plaats. Sapins.be is sinds 1997 een specialist in decoratie en kerstbomen. Plaats een bestelling online. Neem contact met ons op via ons contactformulier. We geven u graag een spoedig antwoord.

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in