Natuurlijke Nordmann dennentakken

De natuurlijke Nordmann-tak met zijn groene kleur en speciale geur zal u helpen bij het versieren van uw huis of tafel voor Kerstmis.

In stock

LeveringMin 3 pour livraison gratuite
Gewicht5 kg
GebruikDecoratie
Grootte50 tot 70 cm
Inhoud6 tot 8 takken per bestelling
KerstbomenNatuurlijke Nordmann takken
VoordelenHeel resistente takken
ProvenanceBelgië

13,00 €tax incl.

  • Bestel nu online om van een grote keus te kunnen genieten
  • Kies voor de datum en het uur van de levering tijdens het invoeren van de bestelling
  • We leveren bij u thuis tot  de 24ste december

Notes et avis clients

personne n'a encore posté d'avis
dans cette langue

Accessories

Als u uw kerstversiering een natuurlijk tintje wilt geven, is dit een leuk idee! Door gebruik te maken van de van nature blauwachtige takken van de kerstboom, krijgt u een unieke decoratie die indruk zal maken op uw gasten. De charmante eenvoud van de natuurlijke takken wordt benadrukt. Hebt u graag traditionele kerstversieringen en bent u niet tegen een beetje lef dat in de gewoontes zou blijven. Laat u dus verleiden door de natuurlijke takken met een blauwachtige kleur en bijzondere geur. Dit is het elegante decoratie idee van het jaar!

Waarom houden we van de natuurlijke tak?

Een glazen vaas met katoen in sneeuwvlok-effect, fruit, een kaars, een paar voorwerpen, een eenvoudig idee, er zijn een heel aantal eenvoudige ideeën om uw sparrentak te versieren. Ideaal voor uw binnenhuisinrichting, de natuurlijke sparrentak heeft vele voordelen:

  • 1001 decoratieve ideeën. Het is tijd om vindingrijk te zijn en te recupereren. Het is tijd om uw creativiteit wakker te maken. U kan uw interieur op duizenden manieren inrichten met een natuurlijke blauwe tak.
  • Bespaar geld. In een vaas, in een slinger, aan de muur, op een tafel, kan u deze tak gebruiken in een oneindig aantal decoratieve ideeën.
  • Natuurlijk en elegant uiterlijk. Het is gewoonweg een verbazingwekkende versiering!
  • Diversiteit. De sparrentak kan worden gecombineerd met een breed scala aan decoratieve objecten. Versier kale takken met lichte slingers, lint, glanzende kerstballen, enz.
  • Trendy.

WIL U MEER WETEN OVER ONZE LEVERINGSDIENSTEN OF ONZE EXPERTISE OP HET GEBIED VAN DECORATIE?

Op zoek naar decoratieve ideeën? U bent op de juiste plaats. Sapins.be is sinds 1997 een specialist in decoratie en kerstbomen. Plaats een bestelling online. Neem contact met ons op via ons contactformulier. We geven u graag een spoedig antwoord.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

7 andere producten in dezelfde categorie:

Haut de la page