Nordmann kerstboom in pot

De Nordmann kerstboom in pot met zijn soepele en resistente naalden wordt steeds vaker gevraagd voor zijn lange bewaring.

Dit product is niet meer op voorraad

98,00 €tax incl.

  • Bestel nu online om van een grote keus te kunnen genieten
  • Kies voor de datum en het uur van de levering tijdens het invoeren van de bestelling
  • We leveren bij u thuis tot  de 24ste december

De Nordmann kerstboom in pot met zijn soepele en resistente naalden wordt steeds vaker gevraagd voor zijn lange bewaring.

WAAROM DE NORDMANN IN POT?

Deze kerstboom met zijn zachte en bestendige naalden, wordt steeds meer gevraagd en dit omwille van zijn lange houdbaarheid. De bomen komen uit gespecialiseerde boomkwekerijen, en wij selecteren voor u alleen bomen van eerste keuze. Elke Nordmann wordt geleverd in een pot, gevuld met aarde. Wij garanderen geen herstel als u de boom na de kerstperiode wilt herplanten.

Kerstboom met wortels in een zwarte pot met onderschotel

ZIJN VOORDELEN?

Met zijn ongelooflijk groene kleur en goede houdbaarheid wordt de Nordmann ook wel de "Rolls Royce" van de kerstbomen genoemd. Zelfs droog behoudt hij zijn naalden.

Geef uw spar elke 1 tot 3 dagen water (maximaal 1,5 liter).

Aanbevolen installatie: begin december

WAAR KOMT DE BOOM VANDAAN?

Nordmann: Denemarken & België (Ardennen)

Bent u op zoek naar een natuurlijk Nordmann-kerstboom die duurzamer is dan een gewone kerstboom? Dat is vrij eenvoudig, dan kiest u best voor een Nordmann-kerstboom in pot. U kunt een Nordmann boom tot een hoogte van twee meter online uitkiezen via Sapins.be. U kunt hem dus langer houden door hem water te geven en misschien nadien nog te herplanten. Kerstmis ziet er plotseling nog leuker uit.

DE VOORDELEN VAN DE NORDMANN KERSTBOMEN?

Waarom een Nordmann-kerstboom kiezen?

-          Een verantwoorde keuze. U kunt uw spar in uw tuin herplanten.

-          Esthetiek. Uw kerstboom in pot is majestueus, intens groen en in goede staat.

-          Typische geur. Hoewel Nordmann-kerstbomen een vrij discrete geur hebben, is de geur hier meer uitgesproken en delicaat omdat de naalden niet drogen.

-          Een belangrijke aankoop. Meer dan alleen een consumentartikel dat u na afloop van de eindejaarsfeesten weggooit, u kunt proberen om de boom te herplanten. Het is een ethisch gebaar dat tegen de consumptiemaatschappij ingaat.

-          Zachte en bestendige naalden: de Nordmann-kerstboom is de ideale spar bij uitstek waarbij uw huis schoon blijft. De houdbaarheid wordt nog verhoogd door de Nordmann in een pot te houden.

-          Robuust. Hoewel het niet raadzaam is om de kerstboom naast een verwarmingsbron te plaatsen, is het geen probleem voor de Nordmann-kerstboom. Deze weerstand is nog sterker als de boom in een pot staat.

SAPINS.BE, DE KWALITEIT VAN ONZE KERSTBOMEN:

Sapins.be heeft sinds 1997 een vertrouwensrelatie ontwikkeld met zijn leveranciers. Zo kunnen wij hoogwaardige sparren garanderen. Onze service is van kwaliteit, op maat en flexibel. Sapins.be garandeert u een elegante decoratie. Hier zijn de voordelen van onze Nordmann sparren:

-          Goed gevuld. De Nordmann heeft goed gevulde takken.

-          Eenvoudig te versieren. Geniet van ons kwaliteit dankzij onze selectie van sparren en onze flexibele kwaliteitsservice.

-          Kegelvorm. Alle kerstbomen die we aan u of uw bedrijf leveren en verkopen, hebben een buitengewone piramidevorm.

-          Vers. Wij kappen de kerstbomen pas vanaf 20 november.

MEER INFORMATIE OVER ONZE LEVERING EN DIENSTEN?

Sapins.be verkoopt en versiert uw kerstboom. Contacteer ons via het online contactformulier of plaats uw bestelling direct via deze website. Sapins.be is, sinds 1997, dé specialist. 

Schrijf uw recensie

Nordmann kerstboom in pot

Nordmann kerstboom in pot

De Nordmann kerstboom in pot met zijn soepele en resistente naalden wordt steeds vaker gevraagd voor zijn lange bewaring.

Accessories

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

5 andere producten in dezelfde categorie:

Haut de la page