Nordmann met sneeuw

De besneeuwde Nordmann is een Nordmann kerstboom, waarop natuurlijke witte katoen werd aangebracht met behulp van een vuurvaste lijm op basis van water (M1-certificaat).

Dit product is niet meer op voorraad

152,00 €tax incl.

  • Bestel nu online om van een grote keus te kunnen genieten
  • Kies voor de datum en het uur van de levering tijdens het invoeren van de bestelling
  • We leveren bij u thuis tot  de 24ste december

De kerstbomen met kluit zijn nordmannsoorten op wie een vuurvaste lijm (M1-certificaat) op basis van water en natuurlijke witte katoen is besprenkeld.

Zacht (katoen aspect) en soepel

Geen geur

Ontdek in deze rubriek alle voordelen en eigenschappen van de gekleurde Nordmann-kerstboom.

Om helemaal "in" te zijn, kiest u als versiering voor de eindejaarsfeesten best voor een gekleurde kerstboom. Sapins.be  is sinds 1997 gespecialiseerd in kerstbomen en kerstversiering, en dus ook in gekleurde kerstbomen. Ons bedrijf heeft een eigen atelier om kerstbomen in diverse tinten en afwerkingen te kleuren.

DE VOORDELEN VAN EEN KLEUR OP UW ECHTE NORDMANN-KERSTBOOM

Een gevlokte Nordmann-kerstboom is een elegante kerstboom, die nog meer bestendig is dan een gewone Nordmann-kerstboom. Sapins.be geeft aan uw spar de indruk dat hij besneeuwd is. De kleuring is een techniek die door ons bedrijf wordt beheerd. Op de boom wordt een dunne laag van natuurlijke katoen gelijmd. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar. Dit procedé is helemaal niet giftig of gevaarlijk.

Het kleuren van de boom doet geen afbreuk aan de voordelen van de Nordmann-kerstboom

De bomen zijn nog naaldvaster dankzij de lijm die we voor de kleuring gebruiken. Een voordeel dat zich bij de andere voordelen van de Nordmann spar voegt :

· Hittebestendige kerstboom. Deze weerstand wordt nog verhoogd door de kleuring.

· Kegelvormige structuur: Sapins.be garandeert de perfecte vorm van de kerstbomen. Wij leveren alleen hoogwaardige Nordmann sparren.

· Trage groei en dus mooie volle boomtakken.

· Eenvoudig te versieren dankzij de vorm.

· Ultra-vers: onze Nordmann-kerstboom worden pas op 20 november gesneden of in een pot geleverd.

· Geen geur: een Nordmann-kerstbomen geven weinig geur af, ook de kleur geeft verder geen geurhinder.

KLEURTECHNIEK: KATOEN MET EEN SNEEUWVLOK EFFECT

 Drie belangrijke feiten over het procedé van het kleuren. 

· Het kleuren: uw spar krijgt een laagje al dan niet gekleurde valse sneeuw op de naalden. Het procedé is mogelijk op binnen- en buitenbomen van alle maten.

· Het vlokken. In feite wordt er katoen in poedervorm op de boom geplakt. Dankzij deze behandeling vallen de naalden helemaal niet uit.

· Het belang van de vorm: de kleuring zal succesvol zijn, op voorwaarde dat het een perfecte kegelvormige spar is  zoals alle Nordmann-kerstbomen van Sapins.be. 

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN EN SUGGESTIES

Als specialist in kerstversiering en de levering van kerstbomen, is Sapins.be beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Contacteer ons telefonisch of via het online contactformulier. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden

Schrijf uw recensie

Nordmann met sneeuw

Nordmann met sneeuw

De besneeuwde Nordmann is een Nordmann kerstboom, waarop natuurlijke witte katoen werd aangebracht met behulp van een vuurvaste lijm op basis van water (M1-certificaat).

Accessories

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

8 andere producten in dezelfde categorie:

Haut de la page