Facebook Pixel
Grote Nordmann boom - 1
search
 • Grote Nordmann boom - 1

Grote Nordmann boom

Onze engagementen voor uw natuurlijke Nordmann spar: Ultra-vers uit België met gratis levering bij u thuis.

Een Nordmann spar gekocht bij ons = 1 boom herplant!

Bestel nu en word geleverd op het moment van uw keuze ...

Vraag een offerte aan

Grootte
Van 300 tot 500cm
Kerstbomen
Natuurlijke Nordmann
Voordelen
Boom van eerste keuze!
Opmerkingen
Offerte op maat volgens het transport - mankracht, ...
€ 335,00
Inclusief belasting
Taille grand sapin Nordmann
Aantal
Op voorraad

Bestel nu online

om van een grote keus te kunnen genieten

Kies voor de datum en het uur van de levering

tijdens het invoeren van de bestelling

We leveren bij u thuis

tot de 24ste december

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
SINTNC300350AI

Betaalmiddelen

Levering

Sapins.be biedt u gesneden Nordmann sparren aan van 100 tot 300 cm met een watervoet of kruis. We noemen hem de Rolls Royce van de dennenboom. Vele Belgen hebben hun traditionele dennenboom vervangen door deze nieuwkomer uit de Kaukasus omdat zijn naalden resistenter zijn. Sinds de jaren 2007 hebben we de Nordmann-cultuur in België ontwikkeld. Deze stoere spar vormt een prachtige piramide van briljant groen.

Waarom kiezen voor de natuurlijke gesneden Nordmann?

Het is een edele boom van een harmonieuze conische vorm met goed gemarkeerde niveaus, waardoor hij gemakkelijk te versieren is tijdens de feestdagen. Maar dit zijn niet de enige troeven:

 • Ultra vers. Onze kerstbomen worden niet gekapt voor 20 november.
 • Donkergroene kleur, intens en briljant, met ijzige reflecties voor een buitengewoon winters effect.
 • Soepele, zachte en resistente naalden. Het is de ideale boom om vuil te vermijden omdat het zijn naalden behoudt, ook al is de boom uitgedroogd.
 • Bestand. Hoewel het niet raadzaam is om de spar in de buurt van een grote verwarmingsbron te plaatsen, is de Nordmann boom bijzonder goed bestand tegen hitte.
 • Lage geur. De discrete geur is optimaal voor gebruik op verschillende locaties of commerciële oppervlakken die niet met de geur van sparren in aanraking komen.
 • Conische vorm en regelmaat van de takken. Het is een prachtige spar die bijzonder gemakkelijk te versieren is.
 • Duurzaam en robuust. U kan uw Nordmann zonder enig probleem houden van 1 december tot begin januari. Zelfs uitgedroogd ziet de boom er nog steeds uit als een levende boom.
 • Fluffy. Omdat hij relatief langzaam groeit, is het een dichtbevolkte boom waarvan de takken zich van nature zeer harmonieus rangschikken.

Nordmann en Sapins.be, een expertise die zich ontwikkelt

De Nordmann is al lang een door Denemarken gemonopoliseerde soort die bijzonder geschikt is voor deze soort. Maar sinds enkele jaren kweekt ook België deze edele kerstboom. Sapins.be heeft de ontwikkeling van deze cultuur bijzonder gestimuleerd. Daarom is onze productie voornamelijk Belgisch, bijna 100%. We werken al jaren samen met een betrouwbare producent en leggen een onberispelijke kwaliteit op voor elk van de bomen die we bestellen.

Anekdote: deze boom ontleent zijn naam aan de Finse botanicus die hem in de 19e eeuw in Georgië ontdekte: Alexander Von Nordmann.

Meer weten over onze diensten of ideeën voor uw decoratie?

Gespecialiseerd in de decoratie, marketing en levering van kerstbomen, staat Sapins.be tot uw beschikking voor uw online bestellingen of als u vragen hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons online contactformulier. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Be the first to write your review !

Je bent misschien ook geïnteresseerd in