Waarom kiezen voor een gevlokte kerstboom voor zijn bedrijf, en welke kleur kiezen?

Categories : Onze tips

De kerstboom is het essentiële decoratief object van Kerstmis. Elk bedrijf toont een of meer van hen op zijn schappen, in zijn etalage of buiten om bezoekers te verwelkomen. Het is daarom steeds moeilijker om je te onderscheiden van de massa alleen al door het gebruik van deze boom. Sapins.be, specialist in de verkoop en levering van kuddekerstbomen in België en Luxemburg, legt uit hoe een kleurrijke conifeer zichtbaarheid kan geven aan uw bedrijf en u kan laten opvallen.

Kleur in uw bedrijf dankzij de kudde kerstboomSapin de Noël floqué blanc avec des guirlandes lumineuses bleues

De "klassieke" Nordmann natuurkerstboom is een bekende boom die geen blikvanger meer is. Het versieren van de boom is de beste manier om de takken kleur te geven. Zonder deze kleurrijke en verlichte decoraties steekt deze saaie naaldboom niet af tegen de omringende objecten. Daarom zal een gevlokte kerstboom stijl en karakter toevoegen aan uw bedrijf. Bovendien kan u dankzij deze meerdere tinten de kleur kiezen die overeenkomt met uw bedrijf of het logo, zodat er een harmonieus geheel ontstaat in uw decoratie.

De kleurrijke boom heeft geen kerstversiering nodig.

Omdat elke tak gekleurd is, is de gevlokte spar zelfvoorzienend en heeft hij geen overvloedige decoratie nodig. U kan dus subtiel een paar accessoires en trendy kerstballen en versieringen plaatsen zonder deze te overbelasten. Voeg een feestelijke lichtslinger toe om uw boom op te fleuren en uw bedrijf zal de aandacht van veel voorbijgangers trekken. De feestelijke kleuren zullen de magie van Kerstmis in uw bedrijf brengen.

Nordmann spar sterker dankzij het vlokken

De boom die gekozen is voor de gevlokte bomen is de Nordmann. Vanzelfsprekend robuust, verliest deze dennenboom zijn naalden langzamer en behoudt daardoor een mooi silhouet gedurende de hele feestperiode. Wanneer deze conifeer in kudde wordt gehouden, wordt hij nog duurzamer. De lijm- en katoenlaag die gebruikt wordt om de naalden te kleuren, voorkomt dat de naalden eruit vallen. Hij behoudt dus zijn conische vorm gedurende enkele weken of zelfs maanden, afhankelijk van de opslagcondities.

De voordelen van Nordmann voor uw gevlokte kerstboom

De gevlokte kerstboom brengt kleur in uw bedrijf, terwijl de decoraties en aanverwante uitgaven worden beperkt. Bovendien hebben ze veel voordelen met betrekking tot de soorten die voor dit proces worden gebruikt, namelijk de Nordmann :

  • Deze conifeer, die voornamelijk in België wordt geteeld, is zeer vers en wordt laat gesneden om zijn lange levensduur te behouden;
  • Robuust, de Nordmann is dankzij zijn naalden beter bestand tegen hitte dan andere soorten en houdt hij daarom zijn naalden langer;
  • Deze kegelvormige kerstboom is fluffy en elegant en heeft veel regelmatige takken, waardoor hij gemakkelijk te versieren is.

Deze must-have kerstboom is ook verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften en die van uw bedrijf te voldoen.

Krijg meer informatie over Nordmann gevlokte kerstbomen

Contacteer het team van Sapins.be voor elke vraag over onze gekweekte bomen. We zijn beschikbaar per telefoon of via het contactformulier. Wil u uw eigen kleurrijke kerstboom voor uw bedrijf? Bestel het vandaag nog op onze e-commerce site, wij bezorgen het u op de datum van uw keuze.

Share this content