Een gekleurde kerstboom voor een gekleurde kerst

Categories : Onze tips

Bent u op zoek naar een nieuw idee voor de feestelijke versiering van uw huis? Als u er passie voor hebt, kan het moeilijk zijn om uzelf elk jaar te overtreffen. U hebt de verantwoordelijkheid over de kerstversiering van uw bedrijf? U bent waarschijnlijk op zoek naar de versiering dat u zal onderscheiden van de rest. Een originele oplossing is de kleurrijke gevlokte boom. Sapins.be, het e-commerce bedrijf gespecialiseerd in de levering van kerstbomen in België, laat u kennismaken met deze bomen in bijzondere kleuren.

Een Nordmann boom in de kleur en grootte van uw keuze voor het feestelijke seizoen.

Sapins de couleur

Door het vlokken kan elk gebladerte de gewenste tint krijgen. Het is een zeer praktische methode, die qua kwaliteit veel beter is dan het spuiten van kleurstoffen of andere soortgelijke technieken. Een speciale niet-giftige lijm wordt op de takken van de boom gespoten, die vervolgens wordt bedekt met een film van natuurlijk katoen van de gewenste tint. Dit systeem geeft dus de mogelijkheid om een kerstboom te verkrijgen in de grootte en de kleur van uw keuze.

Meer weerstand voor bomen die gekleurd zijn

De kleur die op de takken van de kerstboom wordt aangebracht, voorkomt dat de naalden eruit vallen. Het zal dus beter bestand zijn tegen het weer en ter plekke drogen. Bovendien is deze lijm ook geclassificeerd als M1, d.w.z. niet-ontvlambaar, volgens de brandprestatieclassificatie. Door een Nordmann-spar, een soort die sterker is dan de andere, te verzamelen krijgt u een prachtige kerstboom die echt origineler en sterker is dan de anderen. U zal uw gevlokte boom maandenlang kunnen houden.

Gekleurde dennenboom: de beste oplossing voor zakelijke kerstdecoratie

Wanneer u een bedrijf, een kantoor of zelfs een gebouw voor uw bedrijf bezit, is het normaal dat u zich tijdens de eindejaarsfeesten wil inspannen en zich wil onderscheiden van de concurrentie of van naburige bedrijven. Dit laat een positieve indruk achter op al uw bezoekers of klanten. Hier kan een kleurrijke boom een grote rol spelen. U kunt een majestueuze boom kiezen in dezelfde kleur als uw gebouw of logo. Het zal een unieke aanwinst zijn voor uw kerstversiering.

Vraag Sapins.be om een prijsofferte voor de gekleurde boom van uw dromen.

Zin in een grote zwarte kerstboom bedekt met glitter? Hebt u een tientallen identieke kerstbomen nodig, versierd in uw kleuren? Als u op zoek bent naar iets specifieks, aarzel dan niet. Vraag ons om een prijsopgave en we buigen voorover om uw boom tot leven te brengen. Alle maten en decoraties zijn mogelijk.

Meer informatie over Nordmann gekleurde dennenbomen?

Neem onmiddellijk contact op met het team van Sapins.be. Zij zullen al uw vragen kunnen beantwoorden. Het is telefonisch of schriftelijk beschikbaar via het contactformulier. Een medewerker zal uw bericht zo snel mogelijk opvolgen.

Share this content