Waarom uw kerstboom online bestellen?

Categories : Onze tips

Naarmate de feestdagen naderen, gaat men actief op zoek naar een kerstboom. Door zijn grootte is hij niet altijd makkelijk te vervoeren. Bovendien weet men niet wat het beste moment is om er één te kopen: indien te vroeg zal hij te snel uitdrogen; indien te laat gaan enkel kale exemplaren in de winkels overblijven. Sapins.be, specialist in de verkoop en levering van Nordmann natuurlijke kerstbomen in België, legt uit voor welke redenen u hem online moet bestellen.

De voordelen van een online aankoop van uw kerstboom

Homme qui commande en ligne son sapin de Noël avec son smartphone

E-commerce is meer en meer aanwezig in onze inkoopmethoden. Of u nu uw kledingkast wil vullen of de gloednieuwe smartphone wil bestellen, e-commerce is een « must » geworden. Kerstmis en zijn geschenken behoren daar ook toe. U kan uw natuurlijke of kunstmatige boom ook op het internet bestellen. Dit nieuw aankoopproces biedt verschillende voordelen aan klanten:

  • Bestel uw boom op voorhand zodat u er niet meer aan hoeft te denken als de feestdagen naderen en vermijd zo ook voorraadtekorten ;
  • Kies het type en grootte van de boom volgens uw wensen ;
  • Bestel van thuis uit op een rustige plek, ver van de typische drukte van de eindejaarsfeesten ;
  • Automatische, snelle en eenvoudige afrekening;
  • Combineer de boom met zijn accessoires: U hebt de mogelijkheid uw vakantieversieringen online te bestellen die tegelijkertijd met uw boom worden geleverd. Sapins.be biedt ook een watervoet aan om uw natuurlijke kerstboom recht en fris te houden gedurende de hele feestperiode dankzij zijn waterreserve.

Maak u geen zorgen meer over het transport van uw kerstboom

In tegenstelling tot een kunstmatige kerstboom die in een doos past, is de Nordmann niet makkelijk te vervoeren. Zijn grootte en het volume maken het lastig. Elk jaar kan het transport ervan snel stressvol worden. Indien uw auto niet geschikt is, zal u een minivan moeten huren om uw naaldhout mee naar huis te nemen. Dankzij het online verkoop ervan hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Naast een levering direct bij u aan huis, wordt uw Nordmann geplaatst waar u dat ook wenst.

Om de levering in de best mogelijke omstandigheden te garanderen, worden de bomen met zorg en aandacht gekozen. Ook worden ze zo laat mogelijk gesneden zodat ze ultravers zijn en minder snel drogen. Dankzij dit transportservice hoeft u zich geen zorgen meer te maken over doornen die in uw auto achterblijven tijdens het traject van de winkel naar uw huis. De Kerstsfeer kan zonder problemen doorgaan!

Meer informatie over Nordmann kerstbomen om online te kopen

Sapins.be biedt een breed gamme aan kerstbomen en decoraties op de online site. Bestel uw boom vandaag nog en laat hem overal in België bezorgen op de datum en het uur van uw keuze. Dankzij onze professionele medewerkers worden onze bomen in uitstekende staat geleverd. Met een kaart of via PayPal zijn al onze betalingen 100% veilig. Wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of telefonisch.

Share this content