Wat zijn de voordelen van een kerstboom in pot ?

Categories : Onze tips

Het grote kerstfeest komt er stilletjes aan! Dit is het moment om na te denken over het kopen van een mooie boom om trots te plaatsen in de woonkamer. Op dit moment kiezen veel families voor de kerstboom in pot. Dit type boom biedt immers verschillende voordelen in vergelijking met andere voorstellen op de markt. Maar wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik ervan? Sapins.be, specialist in de verkoop en levering van kerstbomen, stelt u 3 redenen voor om voor deze bomen in pot te kiezen.

De ingekapselde kerstboom is natuurlijk

In tegenstelling tot kunstmatige kerstbomen zijn potmodellen natuurlijk. Ze hebben een zeer aangename geur en brengen een zoete dennengeur in huis. Met dit type boom bent u er zeker van dat u tijdens de eindejaarsfeesten authentieke en Enfant tenant dans ses bras un sapin de Noël vivant en potaangename momenten zal doorbrengen met alle familieleden. Het kan perfect worden versierd met kerstballen, beeldjes of zelfs met feestelijke en lichtgevende slingers. Als de vakantie voorbij is, kan u uw boom goed laten groeien, zodat u hem volgend jaar weer kunt gebruiken. Ja, dat is heel goed mogelijk. U zal in staat zijn om geld te besparen terwijl u een nieuwe installatie naar uw eigendom brengt.

De ingekapselde kerstboom is gemakkelijk te onderhouden

Omdat het perfect kan worden aangepast aan het groeien in een appartement, is de natuurlijke kerstboom in pot gemakkelijk te onderhouden. Om het langer in leven te houden, hoeft u er alleen maar goed voor te zorgen. Om dit te doen, geef hem minstens één keer per week water. Het is ook raadzaam om een luchtbevochtiger te gebruiken. Wees ervan bewust dat de boom niet te veel warmte verdraagt. Daarom is het aan te raden om het op een koele plaats te bewaren. Vermijd het in de buurt van de kachel of de open haard te plaatsen. Het is ook mogelijk om uw boom in de tuin of op de veranda te planten zodat hij kan genieten van minder droge lucht. In dit geval, zorg ervoor dat het in een koele, schaduwrijke omgeving is. Idealiter zou de plant moeten kunnen leven bij een maximale temperatuur van 18°C.

De ingekapselde kerstboom is milieuvriendelijk.

Tot slot kan u met dit soort bomen een bijdrage leveren aan de bescherming van onze geliefde planeet. Inderdaad, het wordt bijna nooit wreed uit zijn natuurlijke omgeving gescheurd. Potbomen helpen ook om de ophoping van afval te voorkomen, zoals in het geval van een kunstmatige kerstboom. Daarnaast is deze boom ook biologisch afbreekbaar. Als het verwelkt, kan u er een boomstam of compost van maken. De pot kan net zo goed worden hergebruikt voor andere struiken of bloemen in uw kwekerij.

Wil u een ingekapselde kerstboom bestellen?

Sapins.be biedt u een breed scala aan natuurlijke Nordmann-bomen, waaronder ook de bomen in pot. Deze winterharde boom voldoet aan al uw verwachtingen en kan het volgende jaar worden herbruikt. Plaats uw bestelling vandaag nog. De levering wordt aangeboden op de datum van uw keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor bijkomende informatie, hetzij telefonisch, hetzij via ons online formulier.

Share this content